Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fino je rekao da ima druge planove. Treba se okrenuti drugim trenerima, i bez uvreda molim. Uvrede nije niko zasluzio, sem nasih politicara. Drzavu treba preurediti, pa ce svima biti bolje! Vahi i Susicu puno srece i uspjeha u zivotu. Aferim.
e jebiga vahide...
Ti bi se zigu al da ti ne uđe. ..
pa ako nece sta ga molite vise.
našim zvijezdama treba Braco iz Vrbanjuše
E jeste vise dosadni. Ko da je jedini
Vaha' legendo ako nečes ne moraš''' Bosne će opet biti, mislim ako su nam male šanse za Euro'' da je prilika za veliku patriotu i posljeratnu legendu Barbareza da okupi zmajeve'', uozbilje se i zaigraju, zgazimo u narednim utakmicama sve redom jer vakat je vise! Sretno po 100 put :D
Ne prihvataj legendo,popljuvaće te prvom prilikom: Nisi ti za ovaj naš krkanluk od navijača,a dabome nemoj ni džaba radit.Cijeni svoj rad a i ti ćeš za nas bit bolji ako uspiješ sa nekom drugom reprezentacijom...
Vaha,tvrdiš pazar,ako nečeš da prihvatiš mjesto selektora,zašto onda razgovaraš?
ko da smo mi tolika telad da on nama daje savjete kako da izađemo iz krize...? malo nas je i uvrijedio...imam osjećaj da bi onaj trener iz srbije sto je vodio ganu dobro vodio našu reprezentaciju.
Volio bih da Maćaž Kek novi trener
Ako je istina sva ova halabuka i njegovo neckanje ne bi mu dao da vodi kad bi na koljenima molio,dobar je trener ali brate nije ni u onoj trecoj grupi od najboljih.. ponasa se ko da je Mourinho i garantuje najmanje polufinale EP pa da ga se moljaka...
Pa hajde da je to sad neki i stručnjak pa de.Vodio Alžir ko i onaj turčin što je doveo turke do polufinala svjetskog prvenstva i nikad više nije ništa ni uradio.Dovedite Amara Osima makara je osvajo sa Željom štošta.Em nije skup.
hoce da zdere i pije za dzabe na racun saveza a tamo kasira 2.2 miliona od faraona... bolje da je castio ljude jos se on nasao grebati... zato i jesmo u k... jer se svi grebu gdje i kad mogu..
"Govoris mi o ideji, o patriotizmu generacije Da li je to skup interesa beskorisnih ljudi ili nesto vrijedno robije?... ...Oh, Pavel neman je pred vratima..."
Ko ga jebe...teleca glava
Idemo dalje. Gdje ce biti razgovor s Magathom ?