Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E jest ih i pojacao :) @ante - ovom sugavom portalu kojem su usput receno vlasnici Hrvati sportske clanke servira upravo hrvatska agencija Totalsport sa sjedistem u Zagrebu, redakcija sama vrlo rijetko nesto napise (da, nepismeni su), pa se obrati purgerima ako ti nije jasno zasto ovaj portal nije zatrpan clancima o Kovacicu poput npr. Indexa cija redakcija mnogo cesce sama pise svoje clanke, komentare i kolumne. Kad se to sve uzme u obzir, tvoja sugestija kako ovdje nema clanaka o Kovacicu radi neke "muslimanske zavisti" u najmanju ruku je maloumna.
eto sad imamo jednog i uinter odnosno dvojicu jedan nam je u real jedan u bayernu par u engleskoj par u njemackoj malo u ukrajini i rusiji, ima da se prati hratska reprezentacija i srednje bosne
@ante.. Da, nema ali sta mislis sto nema. Pa zato sto totalsport nije im clanak poslao.. Mislis da ce oni sami napisati, jasta ce
Inter je uvijek imo nos za talente samo nije znao taj talenat do kraja iskoristit.recimo coutinho ,ricky ili livaja u noviije vrijeme.valjda ce sa kovacicem dobro zavrsit
Transfer Josipa Radoševića u Napoli dobio je konačnu i službenu potvrdu. S Poljuda su svom mladiću poželjeli sve najbolje u talijanskoj pustolovini... U srijedu je mladi Hajdukov vezni igrač Josip Radošević boravio u Italiji kako bi obavio potrebne radnje prije konačne selidbe u svoju novu sredinu. U četvrtak je klub s Poljuda potvrdio kako je Radošević potpisao ugovor, uz zahvalu: "Hvala Josipu na svemu što je učinio za Hajduk i želimo puno sreće u nastavku karijere". Prema riječima njegovog brata i menadžera, Antonija Radoševića, tijekom dana će se riješiti preostala papirologija. "Josip mora još u Hrvatskoj riješiti papire za radnu dozvolu", rekao je, a na Apeninskom poluotoku transfer igrača koji je već nastupio i za hrvatsku reprezentaciju najavili su usporedbama sa stilom igre Gennara Gattusa. Hajduk bi od prodaje Radoševića trebao zaraditi oko tri milijuna eura. Službeno predstavljanje novog igrača Napolija očekuje se do subote.
Drago mi je za Kovacica.. strasan igrac.. samo mi je krivo sto ga je smrdljivi Inter uzeo a ne Milan ili neka ozbiljnija ekipa.. od kad Inter ima nos za talente??
Otkad znam za sebe dođem poslije utakmice komentirati igru Bayerna na klix.ba jer uvjek bude članak, prije 2 kola Manđukić zabije 2 gola i nema nigdje članak o Bayernu :) Mjesec prije toga Murinjo izjavi da Modrić igra sve bolji ali da mu još treba utakmica da uđe u formu a na klix.ba članak naslova. 'Modrić je svaku utakmicu koju je ušao sve gori, ne vidim nikakav napredak' A bjede iskompeksirane.
Zanimljivo kako nigdje članka kako je Mateo Kovačić potpisao za Inter iako se radi o cifri od 15 miljuna eura i jedan je od većih transfera ovog roka i možda najskuplji maloljetni igrać ikada, dok je ovaj Srbin došao za 2 miljuna eura i onmah članak. Osjeti se ljubomora i zavist u zraku.