Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha
Na slici se vidi da se i Bešić uključio u utrku za Lionelom Messijem.
Ja odavno govorim da su za nasu reprezentaciju sada vazni samo Begovic, Besic, Kolasinac, Hajrovic,Pjanic, Bicakcic... I ova mladja generacija... Bogme Dzeko, Spahic, Misimovic, i ovi stariji... neka lagano prepustaju kormilo mladjima... A besic mi mogao u real, barcelonu, mancester i onoakvim zalaganjem se nebi obrukao nigdje!!!
ovog mladica ceka jako dobra karijera i svijetla buducnost!
Mlad borben igrac, ima talent ima tehniku i pregled igre. Sad je najbitnije da ode u dobru ligu i da bude starter. U fazi je gdje mu je za uspon potrebno da bude u prvih 11 gdje god da bude.
Hahahha. Svonsi, Sevilja, Celta, Arsenal, to ono cega se ja mogu sjetiti
najbitnije je da igra u jakoj ligi i da ne sijedi na klupi klub je manje bitan
Sretno majstore gdje god da odeš
Haj ti u Man Utd Tamo bi bio u prvih 11