Nogomet
0

I Real u igri: Perez se sastao s Lewandowskim

Totalsport
Robert Lewandowski (Foto: AFP)
Robert Lewandowski (Foto: AFP)
U neobičnu priču oko Roberta Lewandowskog, napadača dortmundske Borussije, uključio se prema navodima španske Marce i Real Madrid.

Poljskom nogometašu sljedeće godine ističe aktuelni ugovor, a sasvim je izvjesno da će već ovo ljeto napustiti Dortmund. Njemački mediji i dalje tvrde da je sve dogovorio s Bayernom iako su Bavarci to demantirali. Dugo se vremena kao moguća nova destinacija za Lewandowskog spominjao i Manchester United, a sada se, čini se, u priču ubacio i Real kojeg je Poljak pokopao u polufinalu Lige prvaka, postigavi sva četiri gola u prvoj utakmici koju je Borussija dobila s 4-1.

Kako piše Marca, svega nekoliko minuta nakon uzvratne utakmice u kojoj je Real slavio s nedovoljnih 2-0, predsjednik Kraljevskog kluba Florentino Perez prišao je Lewandowskom i odveo ga u jedan od ureda na Santiago Bernabeuu, relativno blizu svlačionicama. Dvojac se zadržao u razgovoru desetak minuta, a Perez je jasno dao do znanja 24-godišnjem napadaču da želi potpisati ugovor s njim. Marca tvrdi da Lewandowski nije odbacio ideju iako se u načelu dogovorio s Bayernom.

Gdje će na koncu završiti Lewandowski, saznat ćemo vjerojatno tek nakon finala Lige prvaka u kojem će se Borussia 25. maja na Wembleyju sudariti s Bayernom.