Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Marchetti brani u reprezentaciji Italije,Cisse u 45 tekmi 39 golova u Panathinaikosu,Cana kapiten u Marseilleu,kapiten u Sunderlandu,kapiten u reprezentaciji,Klose jel potrebno sta reci za njega,Konko dok je bio Sevilli prije 2 god odstetna klauzula je iznosila 60 M eura za njega a onda se povrijedio.Sto ne znaci da je i danas mocan igrac.Lulić proglašen najboljim igračem Švajcarske lige,Medunjanin nekada jedan od najvećih talenata evrope,osvajac svjetskog prvenstva U- 21 sa reprezenatacijom Holandije zajedno sa Huntelaarom,Emanuelsonom i ostalim,a danas jedan od glavnih u reprezenaciji BiH. P.S.Niko im ne garantuje da ce igrat u prvom sastavu svi,jer Lazio ima i pored ovih igrača odličan napad sa Floccariem,Zarateom,Rocchiem i Kozakom a bogami i vezni red,Ledesma,Hernanes,Mauri itd. Zato ne lupaj da su ispodprosjecni igraci .
Sljedece sezone ce Lazio bit\' zemlja jak. Došli Marchetti na go,Lulić,Cana,Cisse,Klose,Konko i ako dođe Haris borba za titulu ne gine. AVE LAZIO!
jos da dovedu mravca u odbranu i ibiševića u napad, ma liga prvaka je njihova :P al juce ....
Fasisti i nacisti koliko ja znam ne mrze i nisu mrzili muslimane nego samo jevreje, cigane i srbe!! Zasto da mrzim naciste??
Joj vidi ovih nasi komunjara sto se protive protiv Lazia itd,pa sta vam je to komunizam donio ???
tri bh veznjaka u jednom timu tu bi najbolje bh reprezentacija prosla, a najbolje da svih 11 reprezentativaca BiH bude u jednom timu ni barcelona nam nebi bila ravna
jooj hareee kako si glup cuj nesmiju igrat crnci i arapi...pravo si retardiran...svaka cast utvara na odlicnom opisu novih igraca lazija..ja pored scudeta mislim da ce lazio napast i evropsku ligu..pa makar do polufinala.. FORZA LAZIOOO...ROMA MERDAAAA...
Il Lazio è una squadra fascista, ma siamo orgogliosi di lui .... Lazio in avanti ..
lacio je najveci fasisticki klub,tamo nesmiju igrati crnci i arapi.
Joj Hare kolko je to Jegera na Bazenima...ma da pijemo do smrti...