Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A privatno voli istoriju, ustasa !!! https://www.blic.rs/vesti/svet/davor-suker-na-grobu-ante-pavelica/fznhesl
Poslije tekme završio u birtiji.Tu se "oduzimo"uz pijesmu:"Sviraj te mi za Željanu moju ljubav moju ranu".
Bio sam i ja u vipu..Nazalost nisam uspio se slikati..
nisam se*
Svi vi koji pljujete sarajevski derbi ili ste papci ili balavci, nema treće opcije. Suker i mi stariji smo iz vremena kada je ovaj derbi predstavljao nešto više nego što predstavlja danas. A ni danas nam nije mala stvar. Pratite barcelonu, real, bayern, united i "pravi fudbal". Našu svetinju ostavite na miru.
Kukuruz liga
Evo mene onda u ulozi balavca ili papka. Iskreno, yebe mi se šta je ovo nekada BILO i šta ste vi pojedini BILI. Sada je 2018. godina i ovo je odron od fudbala, odron od lige i, izvinit ćeš, ODRON od derbija.
Imao je šta i vidjeti, bolje da je otisao u Moldaviju da pogleda neku tekmu.
Mora da je izgubio neku opkladu pa morao da ispoštuje dogovor 😂
Kažu da nema skrtijeg čovjeka od ovoga Šukera.... Lakše je naći vanzemaljca nego čovjeka kome je on piće platio
Tip je ala Dino Merlin ..što više ima manje daje ...sad imal tu logike ..jebaji ga
Sukeru skautiraj tko od muslimana valja pa cemo mu dat drzavljanstvo po djedu koji se izjasnjavao kao hrvat, pa ce ponosno nositi crvene kvadratice i zaboraviti nestabilnu koloniju
@Racionalan vi ste umislili da ste druga nacija jer ste primili islam, u stvarnosti ste islamizirani hrvati a dobar dio su islamizirani vlasi koje su turci dovodili
Imo je sta i ne vidit