Zmajevi ujedinili regiju
0
I Hrvati će navijati za BiH
Komentari (196)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvatska i sadasnja BiH imaju zajednicku kulturnu, ustavotvornu, ideolosku i kakvu sve ne -istoriju. Cinjenica je da je u proteklom vijeku bila integrisana u dvije drzavne tvorevine: NDH i SFRJ. Veoma bitne licnosti za hrvate su iz BiH..kao što je Ante Pavelic koji je imao otvorene simpatije prema bosnjacima.... Ne treba zaboraviti takodje da je najveci zapravo faktor koji navodi hrvate da navijaju za reprezentaciju BiH zapravo sam selektor Miroslav Blazevic..
i ja cu doc zmajevi moji kraljevi ste
ko mi? turkiyee gooo
Logicno.Pa i mi navijamo za njih stalno.
pa nebi denise,ali ti si dobrodosao da navijas za nas,samo sto mi jednostavno ne mozemo za balje,cak i turska je bolja od balja
Pa i ja navijam za Hrvatsku kad igra protiv drugih. Pa zar to nebi trebalo i biti tako?
kupite kalkulatore iliti digitrone i saberi se sada ??? nema se puno kalkulacija
istra PUUUUUUUUUUUUUU IDIOTE GLUPI CUJ BRACA ahahhahaahhaaa jadno da jadnije nemoze biti...............a sta ce navijati ova gamad jade jadne
navijamo al u krcu,,go spanija!! oni su nasa braca...a sta imamo od balja
pa naravno.. kao prave komsije.. ljudi bez komplexa uvijek navijaju za svoga komsiju.. pozdrav svim normalnim ljudima!
Vi Periguzi oliti Mošnjaci (blizu je jedno drugomu pa svejedno) očito ne putujete po svijetu oh pardon nemožete bez vize.. imate naciju staru pet-šest godina i govorite Srpskim jezikom je Hrvatski ne volite a i ljiljan je oduvijek krasio krune Eurposkih kršćanskih vladara a u hrvatskom narodu ga zovu Cvijet Svetog Ante. Vaše je izvorno jedino boca vode u WC-u.
samo sanjajte prije navijamo za srbiju nego za balje
Ti si očito Mesićavac ili udbaški sin ili si možda samo obični mješanac no jedno je sigurno Hrvat nisi.
- Prelazi Cigo iz BiH u Hrvatsku: \"Di češ ti Cigo, imaš li ti dokumente?\" - \"Imam ja sve, imam i domovnicu, ja sam Hrvatski ciganin!\" - \"A da ti nisi Hercegovački ciganin?\" - \"Eeee, toliki baš ciganin nisam!\"
cekaj te malo mozda necemo ni ici na SP treba prvo baraz proci