Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bešić i Šunjić... Momci odlično rade svoj posao, srcem, glavom, nogom...
Slazem se, sunjic me pozitivno iznenaduje. Bilo bi ga interesantno vidjeti u jacoj ligi kako bi se snasao. Ali iskreno sinoc besic nije bas bio ono naj bolje. Imao je dosta gresaka i on
Ama nema čovjeka i igrača koji ne griješi, ali momak izgori na terenu, voli igrati, želi igrati i iskreno se nadam da će se uspjeti sačuvati od povreda dugo vremena jer će se za ovog momka još jako puno dobrih stvari čuti i vidjeti... Šunjić će se sigurno dobro prodati i zaigrati u jačoj ligi u to sam uvjeren... Ima BiH igrača, odličnih igrača, šteta što je reprezentacija jedini način da dođu do izražaja jer su naši klubovi daleko od onoga što bi mogli i trebali da budu... Umjesto da štancamo 5 "evropskih" igrača godišnje mi se gušimo u "seoskim" utakmicama naše lige ali et, kakva država takav i sport...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pravi sin bosanski
Mume kako je krenuo mogao bi iz Evertona već na kraju sezone u dosta jači klub. Sretno Mume, ti si sada jedina svijetla tačka u reprezentaciji BiH.
Besic, munja od igraca!
Institucija !
Muha zviiijjjjer!
de nemojte ga hvalit molim vas!!!! kad vi pocnete sa tim odmah taj ist kiksne. eto vam sad Begovica. Prije toga Pjanica. ....pustite momka na miru. odigrao je dobro. Nek nastavi tako. A ne sad nema boljega pa kad jednom pogrijesi svi na njega.
Jos malo pa Besica nece moci pratiti ni nasi naj bolji igraci. Nije mi jasno zasto Pape ne uvodi Hajrovica koji je isto onako pozrtvovan ? Besic je nevjerovatno fizicki spreman. Mnogi bi trebali slijediti njegov put. Bravo Besicu.
Sinoč je Džeko prvi put trčao i borio se kako treba. Najbolji na terenu, bilo ga je svuda nekoliko puta je ganjao loptu do golmana tako se igra:)
Samo jer mu je Safetova klupa na klimavim nogama :) A Safet je taj koji je od njega kapitena napravio, jednostavna matematika :)
Novinari preseravate se kao u obicno.. Pustite momka da se u miru i nekim normalnim tokom razvija. Vazda neki glupi komentari i izjave, tipa "popularni ovaj, popularni onaj, stavio u dzep Messija i ostale gluposti. .
C.Norris - M.Bešić
Jutro u podne neki nikad nece progledati. Izgleda dosta lako zaboravljamo junake evo i izo ode zahvaljujuci nam fameli u reprezentaciji, a zasto sutimo gdje nam je zahirovic zukanovic pandza gdje su djeca iz evrope koja sve vise biraju druge drzave. Imamo fudbelera u svim ligama a ko igra...
ma momak je masina..
bale.... kako ruzan nadimak
"Eden Hazard, zvijezda Chelseaja i jedan od najboljih veznjaka današnjice, jednostavno nije imao recept kako proći defanzivnu liniju Zmajeva. " Ovo samo moze reci neko ko nije gledao utakmicu. prvo polu vrijeme pogotovo hazard nam stvorio toliko problema i toliko puta je predriblao jednog dvojicu.. nabacio.. sutao a ovi pisu nije se vidio. Kakve gluposti boze dragi, sam sebe lagati
Bitno je da veliki Tino Smor ljubi ga Adzo Susic igra umjesto najmanje 5 puta boljeg Hajrovica
tino je dobro odigrao i sinoc a i protiv welsa, tako nemoj da seres!! plhujete po cevjeku a vidjecete da ce izrasti u jednog od boljih zmajeva!!!
@basaa izrast ce on u najboljeg ako nastavi njegov adzo ovako jer ce jedini ostati u ekipi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sve su to vitezovi bosanski....volimo vas sve!
sad citam u sport-avaz da je Izet Hajrovic odlucio da ne igra za bih vise navodno zbog minutaze tj Susica-pozdrav ---koliko jos dobrih igraca treba da izgubimo zbog susica i njegovih miljenika.