Ronaldinho
0

"Hvatamo zaostatak za Interom"

Totalsport
Ronaldinho (Foto: Reuters)
Ronaldinho (Foto: Reuters)
Da je u velikoj formi Ronaldinho pokazuje već neko vrijeme igrama na konstantno visokoj razini. Isti je bio i u 2-0 pobjedi Milana kod Barija u susretu 25. kola talijanskog nogometnog prvenstva.

"Korak po korak približavamo se Interu. Teško je, ali pobjeda nam donose priključak za njima. Utakmicu protiv Barija već zaboravljamo i okrećemo se srijedi i susretu protiv Fiorentine. Očekujem tešku utakmicu", veli brazilska zvijezda ekipe koju su do pobjede pogocima odvukli Marco Borriello i Pato, obojica na Ronaldinhove asistencije.

"Bila je to pobjeda svih nas. Kad nam ne ide svi smo krivi, kad pobjeđujemo svi moramo biti sretni", dodao je Ronaldinho kojeg, kao i saigrače, 10. marta očekuje uzvratni susret osmine finala Lige prvaka.

U prvom je na San Siru slavio Manchester United, a bilo je 3-2.

"Možemo do pobjede u Manchesteru, pronašli smo sistem igre koji nam odgovara. Ali, prije toga je utakmica s Fiorentinom i sada o njoj moramo razmišljati", zaključio je ponovno sjajni Brazilac.

Milan je trenutno trećeplasirana ekipa Serije A s 48 osvojenih bodova iz 24 odigrane utakmice. Lider Inter s utakmicom više sakupio je 55 bodova, dok drugoplasirana Roma čiji su igrači također odigrali 25 susreta ima dva boda više od "rossonera".