Louis van Gaal
0

"Hvala vam, gospodine Blatter, što ne koristimo tehnologiju!"

Totalsport
Louis van Gaal
Louis van Gaal
Uz mnogo sreće, ali i posredstvom sudijske pogreške, nogometaši minhenskog Bayerna su u utorak pobijedili kao domaćini Werder 2-1 u utakmici šesnaestine finala DFB Pokala.

Gosti iz Bremena su vodili 1-0, te su bili kompletno gledano bolja i konkretnija ekipa na Allianz Areni, a pri rezultatu 1-1 im je poništen i regularan pogodak.

Sudija je pri pogotku Sebastiana Prödla svirao prekršaj u napadu na koji se mogao samo "nasmijati" i domaći trener Louis van Gaal, a da je djelitelj pravde svojim odlukama bio na njihovoj strani priznao je i sam holandski strateg nakon utakmice:

"Nakon svega stvarno moram zahvaliti gospodinu Blatteru što još nije uveo tehnologiju u nogomet. Da se mogla vidjeti videosnimka, sudije bi vrlo jednostavno mogle uočiti da je Werder u tom trenutku trebao povesti 2-1", rekao je Van Gaal.

"Sramota je kada ti na ovakav način uzmu šansu za pobjedu. Svi smo vidjeli, a kasnije se i dokazalo, da je pogodak bio posve regularan. No, šta nam to sada vrijedi ", skrušeno je komentirao nakon utakmice Klaus Allofs, sportski direktor gostiju iz Bremena.