Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ja eto do tebe je. Stara kapitalisticka ja bih te platio al je do tebe, ja bih te zaposlio al je do tebe. Sve je do tebe, ali kao u svakoj dobroj prici ima jedno ALI i dalje je sve jasno
Treba prihvatiti činjenicu da nije na nekom nivou, ali ako želi još nešto uradit u karijeri onda sigurno treba promjeniti klub.
Treba mu nova sredina..očigledno i biće bolji
Stevens jednostavno ne voli igraci iz naseg regiona. Takav je bio i prema Lazovicu dok je ovaj igrao za PSV. Lazovic mu svaki put psovao familju kad bi dao gol (u rijetkim trenutcima kad bi igrao).
Ja vjerujem da i "plavooki zeton" bi mu *ebao mater kad bi dao gol na utakmici .... kad bi dao gol na utakmici. Mozda mu *ebe mater kad da gol na treningu (ako daje i na treningu) :)
U zadnjeplasiranom klubu biti na klupi znaci drug moj...fataj se zene i djece i objesi kopacke o klin...
Mozda bi prije moglo znaciti da se u tom klubu pitaju zasto su posljednji. Mislim da za to nisu previse krivi igraci koji su na klupi ;)