Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prodati ga za 5 kila brasna i 3 rolne tariguza
rece igrac koji je zabio 7 golova za liverpool u 4 godine................
Ili 55 golova za 20 godina. Tri po sezoni.
Da mi je biti loš poput Salaha, i kao igrač i kao čovjek!
kad neki nn lik prica o sadasnjem nogometu, eto na sta je klix spao. Je*em ti fes
Idi testiraj se Korona ti je udarila na mozak
Djesi ti hačinsone sjecamte se kasi igrov za škocku protiv bejha nakoševu 98 vi nas pobjedli da nism ukuco tvoj ime na gugl nikad nebi znao kosi
Mora da je genije, ako je tako loš, a opet tako dobar.
Nikad ga nisam gotivio ko igraca. Statistika mu je strašna u zadnje tri godine ali meni cesto lici na kokoš bez glave. Da se ko ne uvrijedi.
Sigurnoš gotiviš Ronalda koji se depilira ,šminka ,cupa obrve itd. Ja licno pratim Fudball zbog igre ne zani ma me tetovaze , metroseksualce i nesto foliraju i glume . I ako je Salah trenutno jedan od najbolji igraca svijeta nije fiksiran sta druge misli o njegovom izgledu i sigurno se ne posmatra 3 sata nevno u spigli kao Ronaldo
Čuj Don Hutchison se našao da komentariše...
U potpinosti je u pravu. Čovjek je imao jednu sezonu iza sebe i podignut je u nebesa, ali sve poslije je katastrofa lik ne zna loptu dodati, ne može proći nikog, o golovima da i ne pričamo...
Ma jeste loš u zadnje vrijeme, pročitali su ga! Ali, bori se i trči! Meni lično strašno idu na živce ovi moji mladi Bošnjaci kojima je dovoljno da je neko musliman i odmah skaču da brane ili hvale. Branite sekularnu Bosnu i naše Bošnjake, sa tim muslimanima po svijetu se ni u putu niste sreli! Loše su vas vaspitavali SDA-ovci!
Najprecijenjeniji igrač,truba
kupit ce ga bingo za maskotu sad vala moze
E moj Hutchinson Dalah je ispisao historiju u Liverpulu i ostat ce upisan zlatnim slovima i neće ga umanjiti bolesne izjave jadnika kojih se ne sjeca ni vlasnik Liverpula da su imad igrali u timu.
@APOPHIS ... Zašto bolesne izjave? Jeste loš u zadnje vrijeme. Ali, bori se i ipak je koristan.
Rece igrac za kojeg se tek cuje sad.Idi dohvacaj lopte stari
SVAKO KO IGRA FANTASY ZNA DA JE OVAJ LIK U PRAVU, SALAH NIKAD SKORO NIJE U BONUSU, UPRAVO JER GUBI MNOGO LOPTI I IMA MILION POGREŠNIH DODAVANJA. AL DA JE IGRAČINA, JESTE.
Svako ko igra Fantasy Manager zna da je Salah najjaci igrac sezone sa 186 bodova.
Real nudi 100 paketa tariguza, budući da su se ukenjali svi u Liverpoolu nakon Atletica pa im je potreban tariguz, transfer je moguć!