Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On voli Saraj'vo, pravi je hordaš, Husref Musemić jedan je od nas!
@papalukas veliko i jako sarajevo banana liga i smjesni klubovi koji mogu pobjediti samo poneki klub sa Malte i Gibraltara
ako more ikako zvijezda 09 ili ona iz gradačca njiha bi husref nadmudrijo
@NemaViseMojSelvire Atlanta recimo.
@NemaViseMojSelvire 'bem i tebe i kako ti veliš "njiha".
Ne sekiraj se, neces ni stici do Zvezde
Ovaj čova je trenutno najbolji trener u Bosni to vam tvrdi rezultat . Kako iz Tuzle tako i iz Sarajeva.
kad bi ostao jos koju godinu garantujem zivotom da bi i Sarajevo igralo grupnu fazu
🤣🤣
Sir Alex Ferguson sutno kalaju Backhamu u facu, dje ba SAF a dje si ti Husrefe
Ko god da vas pogodi on prolazi.... to je realnost i imamo dovoljno dokaza zadnjih godina. Nema veze koji god klub to bude naši iz BiH su prolazna stanica za sve malo ozbiljnije evropske klubove NAŽALOST. Akobogda barem ispadne iz tolikog bureta jedan dobar mali BH Profesionalac pa ode u bolje klubove.
Liga nikad slabija ako prodjete prvo pretkolo okrenucu janje na kruznom u buca
iskopirali ste Zvezdu ali totalno
@herojcicHrvat. Glup si ti bivsi druze...da bi ti razumio...neke stvari...ne vrijedi pricati umobolnim ljudima poput tebe! Ja vjerujem da ti imas sifru bolesti F620 Ili da ti prevedem (Trajno poremecena licnost)
Ja bih volio. Šta fali. Pravi ex-yu klasik kakav ne možemo često gledati.
@herojcicHrvat. Ja vjerujem da je tebi plafon Pentium IV, Windows 2000, i Word 1997...uhvati se toga bivsi druze i udri! Naravno dok ne dodju da te opet vode!
@herojcicuHrvat. Cuj u cemu je problem...pobjegnes iz psihijatrijske bolnice Jankomir ili Sokolac...uhvatis se interneta...a onda pocnes prosipati nacisticke i sovinisticke bljuvotine i pitas se u cemu je problem..Bivsi druze vidis da si dobro obolio...
Meni samo nije jasno kako redakcija Klix dozvoli objavljivanje ovoliko zlobnovampirskih komentara "herojskom-kukavici-Hrvatu"..mora da sjedi u njihovom uredu/kancelariji...
Mi vjerujemo u tebe Husrefe ! Od prosječnih igrača, čak i za našu premier ligu BiH, napravio si historijski uspjeh i osvojio duplu krunu. Samo se nadamo da nećemo ispasti od objektivno slabijih ekipa u kvalifikacijama.
Ne bi volio zato sto bi ih zvezda sravnila sa zemljom
Sarajevo jeste dominiralo našom ligom, ali ako hoće nešto u Evropi moraju se pojačati.