Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek od nista pravi nesto, pozitivan lik u fudbalu.Dok u Sarajevskim klubovima pricaju o nekim gigantima, a u klubovima mesetari koji se ugradjuju na cjeni toalet papira i sapuna pa do svega ostalog, a u upravama neke Sabine i Eme sa guzama i nogama da na njih drkaju starohani. Klubovi se moraju privatizovati, a u iste se moraju uloziti veliki novci, naravno onaj ko investira se i pita i to je to. Morate shvatiti da nema vise komunizma, sve mora biti privatno.
Ovo je sica kakve Projekte Husic sprema....a ovo je Americki stil kako da svi za njega znaju....i svaka mu cast ima damu do zemlje....sve sto ulaze je on licno zaradio, a ne krao i pljacko drzavu....samo volim sto kara uhljebljene pic.ice i nikom pardona neda....Legendo sretno ti sve sto radis
Zaradio jest al na kladionici,kada je Sloboda trebala biti prva i uzeti titulu u predzadnjem kolu kod kuce je zijanila sa Drinom iz Zvornika 0:1 kvota bila na drinu 12 ??
Svaka cast majstore,da je srece pa da si uzeo Sarajevo ti bi napracio isto sto i mamic s dinamom za koju godinu bi igrali LP svejedno sretno.
E ako je ovo istina, kapa do pada 👍😂
Ja bih mogao igrati u slogi iz simin hana ali sta ce mene kupovati husić sa svojim parama ja cu ko yaya toure igrati za 2 KM sedmicno u Dinamo.z ili Rijeci moze i Maribor da udze u konbinaciju, jer ja ko klix citalac ne volim pare
Samo deri Azmire! TuZLA city PRVAK BiH!
za koju godinu Sloga igra grupnu fazu Evropa Lige.
slabo je sve ovo
E i jeste jedan za drugog... Ubleha na kvadrat!
Pa taman, vidio da si na dobrom putu da ga stigneš po štimaju utakmica i sudija pa konta da bi ste bili odličan tim otac vas je bo lopovski obojicu.
Amar Osim, kao da sam negdje čuo to ime, ali nikako ne mogu da se sjtim odakle.
@dado78 Ili onaj zbog kojeg binde imaj napad panike kad se njegovo ime pojavi. Bilo je to karindž prve klase
Amar Osim, kao da sam negdje čuo to ime, ali nikako ne mogu da se sjtim odakle.
Amar Osim, kao da sam negdje čuo to ime, ali nikako ne mogu da se sjtim odakle.
Mi dovodimo zadnjeg levata iz Srbije dok nas Amar sjedi kuci. Pametno upravo. Sretno Amare
Pa šta treba Uprava? Da mu se naguzi? Jesu razgovarali? Jesu. Je l' odbio? Jest. O čemu pričamo???
dobitna kombinacija za namjestit ligu