Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lud je tko je mislio da ce podnijeti ostavku. Ovo je show za Tuzlu da bi se izvukle pare za Slobodu.
cooper gov.no jedno opet ti
akoBOGda sloboda ce biti prvak BiH ...pozdrav od komsija iz zivinica...
Nemoj da te uvrijedim ali sam mislio da vas 99% navija za Željezničar, kao i Kalesijci za Sarajevo. Lijepo je vidjeti ovako nešto. Idemo Slobodoo.
Sretno, SVAKA ČAST, ne kao ovi naši mrtvaci sa Grbavice, oko 4 miliona smo zaradili ove sezone a mi se borimo za opstanak uz konstataciju direktora kako smo još dužni. ccc Najveći problem vam je obečanje od političara/LOPOVA, nije im ni prvi ni zadnji put da nekog slažu. Valjda neće biti tako jer bolja Sloboda automatski prisiljava i nas da budemo bolji ako želimo ispred nje.
mahanje divovima od budućeg prvaka sa 1 mjesta...papa divovi....
JASMIN IMAMOVIC JE GROBAR SPORTA I UNISTIT CE I FK SLOBODU
Sarajevski levati imate mahanje od "EVROPSKE SLOBODE" , a to ce te osjetiti i na Tusnju aBd na proljece,nece biti "brata" Valjica...
Interesantn su ovo tuzlaci. Ja nisam vidio vece kompleksase od tuzlaka. Njihova filozofija je takva da svako ko nje iz Tuzle je seljak za njih. Na taj nacin vole ponizavati druge, kao oni su posebna rasa. I sada, imate jedan paradox, gdje najmnogoljudniji kanton u drzavi, cirka 500.000 stanvnika, a za slobodu se navija samo u Tuzli. Cirka 120.000 stanovnika ima Tuzla. Svi ostali u kantonu TK, navijaju za svakog drugog samo ne za slobodu: za Sarajvo, za Zelju, Radnicki Lukavac itd.. Sve zahvaljujuci njihovim komplexima vise vrijednosti, gledajuci s visine ostale koji nisu iz TZ. Nazalost, sada bi imali puno puno brojniju armiju svojih navijaca po cjelom TK. Ovako su osu?eni sami na sebe. Zato nikad nisu bili veliki klub, prosjek. Nece ni ove godine uzeti titulu, nemaju veliku zalihu u bodovima, prate ih vrl blizu zrinski i sarajevo, pa i siroki.
"...a za slobodu se navija samo u Tuzli" pa trenutno 80% tuzlanskog stanovnistva i cine ti seljaci. znaci opet oni navijaju za slobodu :)
Nisam vidio vece kompleksase od ovih Tuzlaka. Mrze svakog ko nije iz Tuzle.ili drugim rijecima svako ko nije iz Tuzle za njh je seljak. Komplex vise vrijednosti. Vole ponizavati na taj nacin. Zbog toga stila i nacina imate jedan
I ovo je kao nekoga iznenadilo?
da se imamovic pita ne bi sporta u tuzli nikako ni bilo, husic je vec dosta ulozio svojih para i zivaca i bilo bi steta da samo digne ruke te da sloboda ponovo padne dok se on nije pojavio..imamovic se dobro skonto da je bolje da mu pruzi podrsku jer tuzlacima malo sta ostaje na ponos ako bi se i sloboda ugasila..
ja bi husrefa,za selektora stare mi.. čovjek ima fudbal u malom prstu... Svaka čast azmiru i slobodi, gigant je to naš šteta bi bila da se vrate na niske grane... a
LIJEPA VIJEST SLOBODA SAMPION
Kriticari paznja! Neki dan ste pisali sve najgore o Imamovicu a sad kad Husic ostaje sve najgore o Husicu. Sto sad ne pisete dobro o obojici. JBG. Vazno je pljuvati. Ne mozemo tako naprijed.
Upisite na GOOGLE, AZMIR HUSIC........ cojk ima auto skolu u USA, sa dva iznajmljena kamiona i to je sve. Koji pusti milioni....da je sve posteno, ulozio bi svoje milione u BAJERN, a ne u klub sa pitajboga koliko dugova. Samo nama bosancima nikad uglavu...lakse u.......g...cu
Kako god moze kupit i tebe i porodicu ti citavu ;)
dabogda sceri da te aga uzme...
koji bi bio šou da sloboda uzme titulu zaslužili su bez puno para i medijske pompe
psuješ mi sve mrtve što želim da ljudi budu šampioni bolesno nema šta
stroj popušiš moj
Pozdrav Tuzli i Fukarama! Nema predaje. FCS HZ