Troje mrtvih u nesreći
0

Hugo Campagnaro nije u životnoj opasnosti

Totalsport
Hugo Campagnaro
Hugo Campagnaro
Argentinski odbrambeni nogometaš Hugo Campagnaro (30) nije u životnoj opasnosti nakon stravične nesreće u kojoj je sudjelovao u rodnoj Argentini.

Nesreća se u četvrtak ujutro oko sedam sati po lokalnom vremenu dogodila na cesti između Coronel Biagorrije i Espinilla, u središnjoj argentinskoj regiji Cordobi. Hugo Campagnaro je upravljao svojim terencem (Toyota Hilux) te se sudario s Volkswagenovim Polom, vozilom koje se kretalo iz suprotnog pravca.

U nogometaševu automobilu preminuo je njegov najbolji prijatelj Alvaro Castelli, dok je drugi putnik također izvan životne opasnosti. U Polu su preminula oba putnika: policajka i zatvorski čuvar.

"Hugo se nalazi u bolnici pri svijesti i izvan životne opasnosti. U šoku je i još uvijek ne zna da mu je prijatelj mrtav. Pretrpio je nekoliko hematoma i potres mozga. Još je uvijek u stanju šoka", potvrdio je talijanskim medijima Campagnarov ujak dodavši da su njegovu nećaku život spasili pojas za vezanje i zračni jastuk.

Zasad nisu poznati uzroci nesreće. Nogometašev je rođak pretpostavio da bi to mogli biti mokra cesta i magla prisutna na prometnici u trenutku nesreće.

U Argentini je trenutno zimsko godišnje doba, a juni je ekvivalent europskom decembru.