Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne vjerujem da će Asmir ostati u klubu nakon ovakvog ponašanja, i drugi igrači su odbijali uslove ugovora i pregovarali, pa nisu udaljavani sa terena. Ovo je čista ucjena, i definitivno to Bega nije zaslužio. S druge strane, ovo je donekle i dobro jer kad ode neće imati grižnju savjesti. Siguran sam da ga mnogi klubovi hoće u svojim redovima, ali će on otići tamo gdje mu garantuju prvu postavu. Ako pogledamo njegov primjer i par drugih reprezentativaca vidimo da je nekad bitnije koliko igraš a ne gdje igraš (griješ klupu). On je jedan od reprezentativaca sa najboljom/konstantno dobrom formom, i pravio je dobre poteze u karijeri.
Sad ce nas svaki 7 dana obavjestavati o svom misljenju vezano za Begovica
Sta dok ne produzi ugovor ima da grije klupu....koja diplomatija,pa neko sa jacim karakterom bi otisao u inat pa makar i u slabiji klub
Haj sta vise kake sa ovim, begovic ne brani par utakmica jer nema vise za sta klub da se bori ove sezone, dao sansu malo drugim igracima. i sad svaki dan novi clanak o begovicu i kako nesta tu nije u redu, da ide iz kluba.
Svaki dan isto ... 1 vijest Hajrovic 1 vijest Ibisevic 1 vijest Begovic 1 vijest ( neko zaluta od nekih no name futbalera) 1 vijest (udarna poslje 14-15:00) Dzeko ...
pusti ti njega asmire i njegevo fore,sutni se nogom u neki klub koji je dostojan tebe
yebo li te tvoje misljene. Sta je misljenje?? Danas ga svako ima.. Pusti momka da igra svoju igru famyliju ti poljubim..
ne daj se Asmire, ides ti na bolje