Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta će Realu još jedan golman? Zar nemaju nekoliko svjetskih golmana već? Pravo me nervira taj klub. Samo kupuju imena i prodaju dresove na njima i marketiraju ih kroz reklame i šta već ne. Gdje je strategija? Begović je fantastičan golman, ali treba negdje drugo da ide po meni...
Zaslužio je da igra za veliki klub, može on to :)
nedo bog..ali sve moguce...povrijedi se Bega...ko bi branio????....???????...joj Susica kretena sta uradi od zlatne generacije ( to se vise nikad nece ponoviti niti posloziti takav tim)
Kako naslovima navlačite ljude da otvaraju članke... Naslov sa tekstom nema veze, uopšte ništa konkretno o interesovanju Reala, a kamoli njegovom prelasku u Real...
Asmire Begovic pravi kapiten BH reprezentacije
čuj lika..nema žurbe...pa ima dovoljno godina da sad ide u puno jači klub pa i Real Madrid..neće valjda na zalasku karijere!
golmani mogu i do 40. godine XD
Asmir, Asmir, Asmir Begović