Nogomet
0

Hughes: Manchester United može do sve tri krune

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Menadžer Fulhama Mark Hughes uvjeren je da je njegov nekadašnji klub Manchester United, u kojem je stekao igračku slavu, sposoban ove sezone uzeti naslove u svim takmičenjima u kojima je u igri.

Velšanin u subotu nije pronašao rješenje za United koji je u 32. kolu Premiershipa savladao Fulham s 2-0. Igra "crvenih vragova" nagnala je Hughesa da izrazi mišljenje kako je društvo s Old Trafforda sposobno otići do kraja u Premierligi, FA Cupu i Ligi prvaka.

"Osjeća se da u Unitedu trenutno postoji odlučnost da se pobijedi u svakoj utakmici do kraja sezone. A kad su Unitedovi igrači u takvom stanju, vrlo ih je teško nadigrati", smatra Hughes.

"Manchester može osvojiti sve. Klub je već bio u ovakvoj situaciji i zna što se mora dogoditi i kako do toga doći. Sir Alex Ferguson kaže da će biti teško osvojiti trostruku krunu, ali vjerujte mi, to je nešto što će oni pokušati napraviti i za što su sposobni. Želim im sreću u tome", dodao je bivši selektor Walesa i nekadašnja igračka zvijezda kluba s Old Trafforda.