Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ga sad Emir prebije..hahahaha
@ALEX_MANUTD glOvom
Spaha, ponudi ti njemu plaćeno bolovanje....
Ćao kabadahijice. Ništa novo.
@BiHeer Sto je propala, molim te? Sta je onda Srbija?
U Fudbalu??? To ti pricaj maloj djeci. Jedino ste bolji od Lichtensteina i Andore. Psssst
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Spaha legendo nasa... kapitenu nas... svako dobro ti zelimo... a u reprezentaciji si ti jos uvijek stub nase odbrane...
Eno Spaha igra turnire u Dubrovniku.. I opet frke sa sudijom i ostalim igracima.
Bas me zanima kakav ce sad izgovor Mesha pronaci, ako Spahic ne nadje klub. Bice nesto kao: Jes' da nema klub i da ne trenira, ali svi znamo koliko nam znaci.
Standardno. Glupi Mesha jos glupli Spahic
Nevjerovatno enormno velikih kompleksa napisanih u komentarima. Spaha se ostvario privatno i poslovno. Gdje god da je nastupao,pruzio je maksimum i posljedni atom snage. Nalazost mnogo puta ga je njegov temperament dovodio u primitivno stanje i ponasanje,ni malo profesionalo i dzentlmenski. Za Reprezentaciju BiH je ostao vjeciti spartanac,autoritet i lider na terenu. Zelim ti mnogo srece u potrati novog kluba,ako ne onda jos da se ostvari u privatnom planu ! :))
Neko to zove temperamentom, a neko seljaklukom i priimitivizmom. Nece mi nimalo faliti. Puna mi kapa istaknutih seljacica zbog kojih nas svi dozivljavaju ko zatucane pecinare.
hajde ba i vi neznate vise sta hocete. kad nije igro za repku nisu vam valjali sunjic, vranjes ovaj onaj. onda smo svi spahica trazili opet u repku. sad kad igra opet vam ne valja. svako ko hoce da igra za BIH dobro doso a pametnjakovica i oni koji nemaju jasan stav nam je puna zemlja!!!!
nece ni kinezi svakog, da bi tamo kihnuli pare za tebe i dali milionske plate moras imati IME koje cu punit stadione i prodavati dresove, a tamo niko pojma nema ko je spahic, ovde u evropinne znaju za njega a kamoli tamo..pozz
PROFESIONALNI FUDBALERI I POLITIČARI BI PORED OSTALIH MORALI IMATI POSEBNE MENTANE PROVJERE
Spaha je osrednji nogometas i los sportas.
Nije mu ponudjen raskid ugovora,nego su ga napusili jer je se potukao na treningu.Meltowdown neostavrenog muskarca u srednjim godinama,prsojecnog nogometasa i loseg sportasa.
Pametno.Takav primitivac nije potreban nikome.Nadam se da ce mu sad ponudti isto i iz saveza.Pusi ga spahicu.
Sad se može na miru družiti sa svojim drugovima dilerima na veliko iz Tuzle, nikad mi se nije sviđao.
Dobar znak. Sad ce Spaha u jos bolji klub preci. Moze igrati do 40-te. Sretno.
Sto ne napisete da je se potukao sa Lasoggom na treningu i da je to razlog?
para imas raja te jos voli haj ti jos godinu dvije u bosni nema nista bolje nego se kuci vratiti sretno spaha
Zato ce on kod nas igrati sve do kvalifikacija za svjetsko prvenstvo 2034.