Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mogla bi i reprezentacija da proslavi uspjeh cimburijadom u Zenici, željo da pripremi burek, Sarajevo rostilja virsle,Travnik cevape, Borac i Slavija okrenu klempu, Velež i Zrinjski hercegovacko vino, u Gorazdu salatu naprave. Sve u svemu bila bi nam fešta
mogo bi i SDA da se izvini jednim roštiljem....
http://sport24.ba/index.php/arhivavijesti21/item/946-isprika-za-devetku-navijace-hsv-a-ce-pocastiti-rostiljem da mi je dočekati da ovaj klix nekad prvi objavi vijest
juve ce poderati bayern kao makadam asconu. bavarci ce se morati izvinuti besplatnim oktobar festom ;) CLASH OF TITANS
juventino, nismo vas zaboravili! Ceka i vas petardica, ali ovog puta ce vam Mandzo zabiti hat-trick! Ima da vas lomimo, ali ne na nacin ko sto je vas shinter, nego na pravi fudbalski nacin. ;) Onih dana iz proslosti kada je Bayern bio humentaran vise nema. ;)
Ma kakav rostilj. Trebali su Torabija dovesti da ljudima salijeva stravu. Navijaci im ne mogu doci sebi. Fudbaleri se poceli pitati da li su izabrali pravu profesiju a Fink vec place za vremenima u Baselu. Kad Juve dodje ima da ih bijemo dok im dresovi ne poplave ko u Intera.
e moj roki zivi bili pa vidjeli...glupsone!
http://zaradi-online.webs.com/
I ONAA TO ZNAAAA!!
Mogli bi se i Djubrentsovi uskoro izvinjavat svojim nakon posjete Alianz areni!
ma svabe su definitivno najjaca nacija na zemlji
a cevape je donirao pizarro i ostali
Smrdovi iskomleksirani izdajnički! Može li sportska vijest proći bez vašeg smeća.
valjda sarajevo da pripremi burek, a željo košpice za desert