Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ovako se gradi savez i država, ne moljenjem za donacije već konstantnim radom i napredovanjem. Svaka im čast!
dobro si to rekao....a sd pogledaj stadione u hrvatskoj? pogledaj prvu,a da ne govorim pogledaj II ili III ligu.... tuga jad i cemer. Izmedu ostalog zato i ne vole HNS odnosno Šukera... Di su pare??? Kradu isto kao i ovdje,samo ne tako transparentno.... repka npr jos nema svoj stadion, Polud i MAXIMIR su ruglo. A o kampu da ne pricam...konstantno smo medu top 20.....diii suu paree?
cuj, tako se gradi savez i drzava...takva drzava uopste nije za primjera. velis, ako je njemacka ispala da se tako se ne pravi drzava xD
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
priključite se Hrvatima i idemo zajedno u bolju budućnost. ni vaši ni naši poginuli djedovi ne bi imali ništa protiv, zar ne?
Di je jos prodaja dresova, ljudi googlali croatia i bookirali dolazak na more, domaca potrosnja ce za vrijeme svjetskog preci 1-2 mlrd. kuna sto je odlicno za gospodarstvo itd...tako da prednosti su ogromne
Šteta što Đeko i Pjanić nisu šahovnicu uzeli Kakav bio to samo bio Team
A jeli to računate u KM jer vecina Cro igraca su Bosanci 😚
a sudije opet najmanje dobiju..
Bošnjak sam ali nek mi još jednom neko spomene kako je onaj ufurani manekencic pardon princezica Pjanić bolji od Modrića ja bi mu prvi noge polomio . Jedino što ima bolje od Modrića je slobodnjak , a ni to u repki ne pamtim kad je makar živi zid prebacio . Gledaj princezice i uči kako se bori za državni dres , ne samo ti nego 90% manekena u repki .
Zato znaci suker sinoc trlja rukama kad je bio penal hahahahah
pa to je super. dabogda i BiH uzela tako nekad..dobre su to pare
joj zavidim im
E kada ovo vide nasi politicari slijedece prvenstvo Bosna ide minimalno do cetvrt finala,jbg upak velika je lova u pitanju.
E yebote ovakva reprenzetacija nema kamp a HNS sa cicijom Šukerom na čelu puni love
Mah vise ce od turizma zaraditi ako prodju jos dalje
Eto cifra naka... Pa naši su duplo ukrali, a nigdje se nismo plasirali. Kolko bi tek ukrali da jesmo
@ser_oliver. Pa velim ti ja... Čuj tries miljona KM??? Pa naši neće ujutro da ustanu za tu siću
Samo bi jedno pitanje postavia: Hoce li i kada ce Hrvatska dobiti nacionalni stadion kakav zalsuzuje?????
Hoće o svetom nikada,nemaju ni kamp kao BiH i Srbija a kamo li stadion,Šuker je teška cicija i demagog
Hoće o svetom nikada,nemaju ni kamp kao BiH i Srbija a kamo li stadion,Šuker je teška cicija i demagog
Svaka cast