Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto ovi n.a.c.i.f.a.š.i.s.t.i. (Hrvati, a isto važi i za tzv. Srbe) misle da mi svi ako ne navijamo za Hrvatsku navijamo za Tursku, ne kontam logiku? Ja recimo navijam za Italiju jer su mi i oni susjedi a vole me, cijene i poštuju daleko više od ustaša, a draga mi je i Španija sa kojom kulturološki imam daleko više zajedničkog nego sa Hrvatima, a i oni me daleko više cijene i poštuju nego ušljive komšije. Get a fuckin life kozoj.ebi, ima pored vas zemalja i naroda, spustite se malo na zemlju.ba
bolje što su ispali jer da su prošli nabili bi račun i do 200 000 xD
@Mostar Ko je tebe iz Kakanja istjerao\' pobjegli ste da mogu ustaše granatirat po Kaknju bez da svoje pogode.
ss
kad nemaš vlastitih uspjeha, jedina radost su ti tuđi neuspjesi
A večeras opet idiot na FTV
To tvoja mama pita nas imamo li marku, plus nudi nesto za nju.
Samo derite sa tim kaznama. Tako i treba. Stoka se jedino tako može naučiti. reda. Treba svu stoku redom derati dok se političari iz ith država ne \"dosjete\" napraviti zakon kao u Engleskoj kojim su srezali idiote.
Samo sramotite svoju drzavu pred cijelim svijetom.
http://www.youtube.com/watch?v=o8qrt2AgnmY&feature=player_embedded
TREBA ISKREN BITI I REC DA SRZ FASIZMA U BOSNI I HERCEGOVINI NE POCINJE OD SRBA NEGO OD HRVATA I USTA.SHA. DA USTASHLUKA NIJE BILO NE BI NI OVOG ZADNJEG RATA BILO. NIJE DZABA HITLER POTAJNO NAREDIO DA POSLIJE ISTOCNOG FRONTA SE SVE KO.LJACI UST.ASHE UKLONE A DA SRBE POSTE NA MIRU.
http://www.youtube.com/watch?v=o8qrt2AgnmY&feature=player_embedded to je vasa istina,nekad je dizali danas je pale,bili hrvati danas bahlije
muka mi je vise toga, da nas biju svi ko god stigne svakih 50 godina..pa zar nije vise vrijeme da mi nesto skontamo..bolan sami smo ovdje, i vec dugo, pa je bo ga vise da mi sandze i crno gorci vode politiku u mom seheru,pa nejma ovo vise smisla..prvo bosnje pogledajte uz i nizase pa onada serite..kaze vla h je vl ah a sok a c je tro vla h...al cijenim to ponasanje
opet komplexi mosnja..dede su vam ustase salalalalalla
hej nekontam ove komentare sa strane bosnja, ja sam najveci ako hoces bosnjo u srcu i ne branim te hrvate, al vidi stari ovo, pa sta ako ih zovu nacistima i fasosima.pa jel bolje voljeti i previse svoje nego pola pola zivjeti jaro moj,..gledaj ti krs tova i sa hovnica po herceg bosni pasa moj,pa nije to jedan hrvat stavio nego svi oni zajedno..a sta ja imam .imam od tuzle do sarajeva i malo zenice,plus sto mi je sve pobio.al ja nisam nacista,ja sam kulturan bosnjo i mrzim identitet..pocni samo od ljiljana,gdje su?? nejma ih!!
drugi o hrvatima: 1)Hrvati nikada u historiji nisu imali vladara koji je govorio njihovim jezikom\"(Franjo Josif) 2)Hrvati to su dronjci\"(Franjo Josif) 3)Hrvati su izmet ljudskog roda (Adolf Hitler) 4)Hrvati su najhrabriji narod na svetu ne zato sto se nicega ne boje, nego zato sto se nicega ne stide\"(Jovan Ducic) 5)Od svih naroda na zemaljskom saru, Hrvati su najgrozniji\"(Karl Marx) 6)Boze sacuvaj nas gladi, kuge i Hrvata\"(iznad ulaza u Njemacku katedralu) 7)Hrvate treba staviti pod starateljstvo\"(Teodor Ruzvelt).
To su dica iz Listice