Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj covjek treba ostat jer ima hrabrost koju niko do sad nije imao mozda uz Boziju pomoc dovede one idiote u HNS-u u red pa mozda ako Bog da nekad dodje i u Bosnu da i ove nase umi,sljene zvjezdice nauci kako se igra fudbal i sta je Selektor. Podrska Dalicu
Meni je vrganj najbolja gljiva.
Svi ocekivati da ce biti Prvaci na Eu 2020 SP 2022.
@StGeorg Dolaze kovacic chelsie, pjaca fiorent, santini najbolji strijelac u belgiji,, sosa 19 god stuttgart, krovinovic, moro, halilovic itd!Dok ovi odu mladi prelaze u jace klubove!
Dobro je, zadrzace ga. Ja sam taman uplasio da cemo izgubiti Prosineckog.
Ako je pametan bolje da stane dok je na samom vrhu,
On je svoju misiju ispunio.... Sad ste vi na redu miševi korumpirani
džaba vam...
@Split Svi smo mi Dalmatinci, samo to jos ne znamo (i Bosna i Hrvatska).
@SpliT Ovdje je rijec o Bosancu Zlatku koji je napravio bolje od Bosanca Cire Blazevica .Drago mi je da se Bosanski portal Klix prate po Splitu narocito u Bosanskoj ulici ..