Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narode dragi samo sexat treba i ispunjavat fantazije kako svoje tako i partnerice
Free Dalmatia
Najveca bagra sto postoji na dunjaluku
Znaš li gde mogu da nađem ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> www.Harrien.ga
🅾🆅🅴 🆉🅴🅽🅴 🆂🆄 🅽🅰🅹🅻🅹🅴🅿🆂🅴 𝕓𝕒𝕝𝕜𝕒𝕟𝕔𝕙𝕒𝕥.𝕞𝕝 😍👆👆🏻👆🏼👆🏾👆🏽🤪
I ja želim da budem slobodan od svih luđaka, Hrvata, Srba, Muslimana. :::::::::::ebala vas politika.
Haha ova pogan kockoglava si izaziva neprijatelje i tamo gdje ih nema. ps. Spanci popisaj te im grob Pavelica.
To su nase fasisticke "komsije"
Free Bosna
Zasto provokacije u sportu? Zasto?
OJ SRBADIJO OJ OJ OJ OJJJJJJJ... MALO SU VAS U JASENOVCU KLALI KOLIKO SU TREBALI ;) ;) ;) OJ OJ OJ I U JASTERBARSKOM STE ZAPLATILI I NEKA STE ;) ;) ;)
free 23% rezervata :)))
free 23% rezervata :)))
free hrhb .... free rs ....
Free Vojvodina Free Presevska dolina Free Sandzak
AUSTROUGARSKI POPIS STANOVNISTVA IZ 1857. GODINE "A szerbek foleg a Végvidéken, Szerb vajdaságban, s Dalmatiában laknak, s különféle alfajokra osztatnak, minok a schokaczok vagy bunyeváczok, kik a rornaikath. vallást követik, továbbá rácsok vagy óhitü szerbek, montenegrinok a Bánságban, morlákok Istriában s a quarneroi szigeteken, s Dalmatiában, ugyanitt a ragnsaiak, bocheserek, stb."