Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ne vidim ovdje nikakve fašističke simbole, samo nacističke...
Onda i Rumuni mogu isto očekivati jel\' tako?
vi koji vjerujete da je taj \"tzv\" HSP-Mostar Hrvat..grdno se varate.. Dodikovac jadni smrljadin!!
mrshhh sm.ra.dino...smrdska..nemoj da vrjedjas HSP, HOS , Paragu, Kralja Blazevica i Antu Paveelica!! Nisi ti nikakav hrvat vec C3tni.K .koji se vuda prosipa kao hrvat vec godinama i lijeci svoje komplekse time iz dana u dan... smrdish na srbo...ch.etu i to na milje...j3b3m ti sve zivo i nezivo !!! idi vrati se gori u Tuzlu ili vec otkuda si prognan.. pozz casnici HOS-a +U+
Naslov teksta je \"Hrvatska zbog fašizma kažnjena sa 80.000 eura\"...Samo da naglasim za slijepe idiote tipa hsp-mostar...Ocigledno je kakvi tipovi sire naci-fasisticke ideje....
za @hsp-mostar A kako tebe sramoto jedna bosanska nije stid spominjat Blaža Kraljevića. Ništa se slučajno ne dešava. Tvoj dragi lik vedran je jedan nogometni huligan koji je dobio što je tražio. Tko se mača laća, od mača i gine. A Blaž Kraljević je krenuo na svoj narod poput platformaša i kad netko dobije po glavi traže se dežurni krivci. Najgora je izdaja i ona se ne prašta. Ovo blamiranje oko izbora slave kukića, jednog malog jazavca, za predstavnika iz reda Hrvatskog naroda jasno govori kakvo je multi-kulti sranje izrežirano u sarajevu. Pa vi multi-kulti pametnjakovići iz čunga-lunga tvorevine trebate znati da se još sve karte nisu podijelile i ovo je voda na Dodikov mlin. Mi Hrvati nemamo što izgubiti, jer nam poturice u sarajevu uzimaju sve. Zato se nemojte čuditi još dubljim i većim krizama i još većoj mržnji Hrvata i Srba prema vamaiz bošnjakistana koji ste jadni i ugroženi a od nas Hrvata želite napraviti nacionalnu manjinu. Malo morgen.
za @hsp-mostar AID radi tako što pušta svoje ljude da se predstavljaju kao Hrvati. I sad kad čovjek sa strane sluša ispada da postoje Hrvati koji to nisu, već su bosanski katolici. E tkz. \"bosanski katoliče\" odjebaus za tursku, jer je tamo takvima i mijesto. Ja ti ne namećem da se kaniš Hrvatstva, kad sa Hrvatstvom nemaš ništa, ko ni tvoj dupelizac sejdo komšić, iliti željko, kako se voli lažno predstavljati. NIKADA nisam sreo Hrvata u BiH da se stidi što je Hrvat i da bi se poput tebe odrekao. E moj mujo, ili suljo, ili haso, o tebi se mogu samo vicevi pričat. BiH je poput male lađe sa tri mornara na uzburkanom moru, gdje nitko niskim ne priča, a valovi ogromni, barka stara, kopno daleko, komunikacija nula bodova i epilog poput naftne platforme u meksičkom zaljevu u režiji British petrola. E tu ti jado živiš. Hrvatska je poput prekooceanskog broda na uzburkanom moru, koji se probija kroz valove i mirno ulazi u luku koja se zove Europska Unija.
za @hsp-mostar Poturico, zenica i sarajevo su dva skoro etnički čista muslimanska grada. Tuzla je već nešto drugo. Dalje, kad je vrijeđanje u pitanju, konju jedan talibanski, bosanci su glupsoni na kvadrat. Kad je u pitanju onaj dečko vedran puljić, spokoj njemu duši, ali riječ je o huliganu, koji je došao nered pravit i ti huligani su još i dobro prošli. Moglo je biti i gore. I dobili su što su tražili. A taj vedran puljić je poturica poput sejde komšića i samo poturica želi dokazati da je veći turčin od samog turčina. Za čunga-lunga tvorevinu i multi-kulti prevaru, koja je pred raspadom, zaboli me neka stvar. Dva smo svijeta različita. A Dodik i Čović će ovoj bandi reketarskoj pomrsit račune. NIKAD više ovakva BiH. Ili normalna, ili bolje da je nema. NIKAKo I NIKADA više na štetu Hrvata. I poturico iz zenice odjebaus svojoj nani i hanumi pod dimije. U Hrvata nema takvih govana poput tebe poturice osunećena. Bog i Hrvati!!!
ovaj @hsp-mostar je tako kondradiktoran lik... Prvo saspe gomilu fekalija, uvredljivih poruka i jednodimenzionalnih (primitivnih) stajališta, upućenih SVIM Bošnjacima, muslimanima, Islamu... pa zatim i ostalim Bosancima i Hercegovcima nevezano za vjeru, da bi nakon toga rekao: \"ma dobro, ne mrzim ja nikoga... samo one što ono i ove što ovo...\". A i pticama na grani je jasno da svojim komentarima ispoljava mržnju ka SVEMU što je drugačije od njega i njemu sličnih...
@ hsp-mostar: hajde konjusaru da vam nije bilo tita ne bi nikad drzavu dobili, kao sto je nikad niste ni imali. sovinisti i lizaci du.peta austrijancima i nijemcima. uvijek ste bili HINJE !!
Ja sa svojom svastikom cesto idem na utakmice, ponekad je i drmenm kad mi zene nema ili dok je na poslu...a ovaj jadnik je malo to pomjesao,pa je \"uzeo\" drugu swastiku !
KAKO TE NIJE STID SPOMINJAT VEDRANA PULJICA,SRAMOTO JEDNA HERCEGOVACKA..PRAVI HRVAT JE BLAZ KRALJEVIC ALI NI ON VAM NIJE VALJAO...ZNACI SAD AKO SI TI HRVAT JA TEBE NE SMIJEM VRIJEDJAT ILI TI MENE...PA STA RADI TORCIDA I BBB????JESI MALOUMAN VIDI SE DA JE ZA TEBE KRS I KAMEN I TOMPSON JA CU IPAK SLUSAT BIJELO DUGME KLOCU JEDAN...JA SE NEMAM KOME DOKAZIVAT JER ZENICA SARAJEVO TUZLA NISU ISKOMPLEKSIRANE SREDINE POPUT TVOJE JAZBINE GDJE ZIVIS...I JOS NESTO,NAMECES MI DA SE KANIM HRVATSTVA A JA TO NICIM NISAM POKAZAO DA JESAM I DA FORSIRAM KAO TI...KAZEM TI LIJEPO BOSANAC SAM,ZENICANIN,PO VJERI KATOLIK I NICIM APSOLUTNI NICIM NE POKAZUJEM ILI DOKAZUJEM DA SAM VELIKI HRVAT ZA RAZLIKU OD TEBE...DAKLE SUTI
E sad treba da cekamo sta ce ta uefa reci za susret rumunija-BiH, vjerujem da se o tome nece raaspravljati jer su Bosnjaci vrjedjani i provocirani a to uefu i ne interesuje puno, ta uefa je ustvari fasisticka organizacija.
zivio hitler
za @hsp-mostar Prijatelju nemaš razloga da vrijeđaš Hercegovce i to spominjanje bijelih čarapa, loš jednom potvrđuje da nisi Hrvat. Hrvat na Hrvata ne udara, upamti. Baveći se biznisom diljem bosne još nisam upoznao Hrvata koji mrzi drugog Hrvata u Bosni ili obrnuto, da mrzi Hrvata u Hercegovini. To rade AID-ove službe koji se lažno predstavljaju, ili su kakvi mješanci poput komšića ili vedrana puljića koji je došao u ŠB pravit nerede. On mora biti veća poturica od samog turčina da se dokaže u svom okruženuu i ti i takvi uopće nisu Hrvati. A što se tiče tvog vrijeđanja, dovoljno je poslušat viceve o bosancima. Nigdje se ne veliča njihova inteligencija i znanje. A nijedan normalan Hrvat nije glasao za poturicu sejdu komšića, max. njih 1%. i kani se laži i svog Hrvatsva, kojeg nemaš i što nisi. PROUD TO BE CROAT.
NE VRIJEDI SA TOBOM ULAZIT U RASPRAVU JER SI ZATUCANI HERCEGOVAC SA BIJELI CARAPAMA...TI AKO ZNAS PROVJERI MOJ MAIL PA CES VIDJET DA NISAM MUSLIMAN KAKO TI KAZES...ZIVIO ZELJKO KOMSIC...CITIRAT CU KRLEZU JER SE PRAVIS PAMETAN I KULTURAN : SACUVAJ ME BOZE SRPSKOG JUNASTVA I HRVATSKE KULTURE...VOZDRA
POGLEDAJTE KAKO MOŽETE DO NOVCA PREKO INTERNETA: http://adf.ly/1piKV KLIKNI NA LINK: http://adf.ly/1piKV