Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HA,HA,HA. A ja sve konto bar u Hrvatskoj znaju sta rade, a oni gori od nas.
sad ce se hrvatska gledat kao i dinamo, hns je gotov...
OVO JE NAJVECA BRUKA HRVATSKOG NOGOMETA ON JE MAMICEV PIJUN SRAMOTA NITKO VISE NE TREBA DA IDE GLEDA HRVATSKU , PROSINECKI , CRISTOFER DAUM , ITD A ONI POSTAVLJAJU CACICA SRAMOTA MAMICU UNISTI HRVATSKI NOGOMET
Eto vam Safet, on će vas izvući iz govana :D
Zar ih toliko ne volish?!
A što je uopšte Slaven Bilić kod njih napustio trenersku poziciju?
Zato jer je uvidio sta ce se dogodit sa reprezentacijom.Da ce se sve pitat Mamica,a da ce za trenere reprezentacije dovest njegove trenerske kujice,Jurčića,Čačića idr.Zalosno je sve ovo kad svi navijaci ne zele gledat sta ovi rade od reprezentacije,90% ih ne zele vidjet na SP.
nije se bio plasirao na svijetsko
Zdravko Mamic za selektora !