Prijateljska utakmica
0
Hrvatska slavila u Bruxellesu
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lako je yebavati mater preko interneta Cedo. Lako je bilo klati i paliti 92-ge kad ste imali sav JNA arsenal iza vas a mi nista. Samo polako, MI ZNAMO DOBRO STA CEKAMO a siguran sam da i vi znate sta vas ceka ali nikako da se suocite sa pravdom i istinom. Sve se vraca sve se skupo placa. OKO za OKO zub za zub. Metak
Čestitke susjedima, reprezentaciji sa daleko najviše uspjeha u regiji. A i šire :)
Ajmo djeco kuci na spavanje,BiH sa balkana svaku reprezentaciju razbije !
Jeste hare, sa genetickom greskom da yeBemo mater svakome, ukljucujuci i vas balyje, ko nam ne dozvoljava da budemo ono sto jesmo; Srbi, a ne nikakvi bosanci kyrci palci. Takodje yeBemo mater onome ko hoce da nam uzme ono sto je nase, da nam pobije porodicu i iseli nas za Srbiju (sta nas ima seliti kada mi vec uveliko zivimo u Zapadnoj Srbiji). Hajde sada hare Bog ti pomogao!
srbi narod sa genetskom greskom
HRVO POPUSI GA SRBI PRVO
a ovaj papak ne napisa da je srbija igrala protiv Alzira ja uopce ne bih ni znao da srbija ima nogometnu reprezentaciju.Toliko me oni interesuju.
budalo.. srbi iz bosne navijaju za srbiju.. pirhvatas li to, prihavatas i bosnu i hercegovinu ..
CIRO we love you!
Boli me cuna za Srbiju, ja da se radujem nekome ko je zloban prema meni, i zlo mi misli. No f_cking way! Na zalost.. Sta rade samo nas zavadaju sa bosanskim srbima. Huskaju ih na nas. Sav smrad u BiH je dosao iz Beograda i Zagreba. Kanite se Bosne i Hercegovine! Mi nismo nikakvi ni muslimani ni srbi ni hrvati nego f_cking glupi bosanci i hercegovci. Hajde zbogom!
ISKRENE ČESTITKE HRVATSKOJ.
@hefendija---dosadan si vise sa tom forom,otrcala kao i tvoj iznoseni opanak,koji si se moj natakario najedno te isto.
\"Udarac Danijela Pranjića s iskosa s lijeve strane Bailly je uspio obraniti. Lopta se, međutim, nastavila kretati prema daljnoj vratnici. Mandžukić nije stigao na nju dok se, liznuvši vratnicu, odbila u korner.\" HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHA..majko mila Srbi dragi..pardon..Bosanci i Hercegovci dragi, ako vas interesuje rezultat nama i vama SUSJEDNE drzave znate gdje cete da trazite..hahahahha
Zasto bi to spominjala iskompleksirana muslimanska bagra :) 0-3 pred 66000 islamista! SRBIJA BRE!!!
A da li je naš vrli rejs hefendija Serić ponosan na učinak naših momaka u Belgiji?