Komentari (1368)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Hrvati, veceras ste pokazali kako se igra za svoju zemlju. Ali realno, bez uvrede, mislim da ce biti veeeeeeeeeoma tesko protiv Rusa, ali cu vas ipak bodriti kao vazda :)
@DoktorRadovan jesi joj svrsio na facu
Da je Modrić fulio drugi penal, šlag bi ga strefio :D
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Do pobjede. Sretno Hrvatsk.
@123a456s789 A sto ocekivati od obrezanih molim te lijepo?
@CrnaIegija Nemoj da budeš idiot, ipak idemo dalje... @OlovnaKisa Neka pati koga smeta...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
KatoLIX ne,samo,da propagira krizarski fasizam i siri islamofobiju vec i hrvatuje sa ovim namjestenim komentarima,KatoLIX na zadatku da muslimane Bosne svede na 1% i 3dzamije ukupno kako je u hrvatskoj
Čestitke!!!
https://www.youtube.com/watch?v=ex2giE0P3rs&feature=youtu.be Novotravničani uz srpsko "Užičko Kolo" slave pobjedu Hrvatske u Rusiji, a 50 m dalje frajer pjeva "eto Jure i Bobana u Lasvansku dolinu, a u isto vrijeme na Kosevu Seseljeva ljubimica Marija Serifovic pjeva pred 15.000 dusa, a meni hanuma pjevusi "nikad se necu vratiti u svoj rodni kraj" Obozavam seriju "Lud, zbunjen, (Ne)normalan"!
E bas mi je radi njih drago da slave...Poreklom sam sa tih krajeva i sa Hrvatima nismo imali nikada problema.A posebno mi je drago sto uz Uzicko kolo proslavljaju pobjedu.Svaka cast Hrvati !!!
KatoLIX ne,samo,da propagira krizarski fasizam i siri islamofobiju vec i hrvatuje sa ovim namjestenim komentarima,KatoLIX na zadatku da muslimane Bosne svede na 1% i 3dzamije ukupno kako je u hrvatskoj
greska....ti si taj koji unosi razdor...i takvi kao ti sto sjede na foteljama od 5-6 hiljada KM mjesecno. Uostalom muslim...drz se Beca.
KatoLIX namjestenim komentarima promovise krizarski fasizam i siri islamofobiju,a hrvatska ima 1% muslimana i ukupno 3 dzamije i u njoj je islam satran i iskorijenjen je
hrvatska je ponos krizarskim fasistima,hrvatska ima 1% muslimana i ukupno 3 dzamije,iako su pod Osmanlija bili skoro koliko i Bosna u hrvatskoj je islam satran
LOVREN-ZENICA,DALIĆ-LIVNO,ČORLUKA-DERVENTA...ISPREPLETENI SMO MI I ZAŠTO DA NE SIMPATIŠEM HRVATSKU REPREZENTACIJU KAO I NJIHOVI DRŽAVLJANI EMIR HADŽIHAFIZBEGOVIĆ AGITATOR SDA,ENIS BEŠLAGIĆ ZNAMO ZA PUNCA,DANIS TANOVIĆ,CIJELA KRAJINA ,POLA SARAJEVA...
Tek kad ja vidim veliku vecinu dobar dio hrvatskg stanovnistva kako u BiH tako i u Hr kako Bosnu i Hercegovinu u nekoj nama bitnoj utakmici podrzava, uzvracam iskreno time. PS. Na drustvenim mrezama imam jaakoo puno prijatelja sa svih strana, i omjeri su zasad jasni..
Neprocjenjivo, citati komentare mrzitelja Hrvatske. Najjace je kad pitaju me koliko i kako ja nju volim jako samo jedna rijec bi bila to NEOPISIVO. Crknite, dusmani!
Pobijediše crnokošuljaši pardon, crnodresaši, što je naravno apsolutna slučajnost da im dresovi liče na ustaške.
Zaboli njih kako ih zoves. Ti se slomi na Klixu dok oni deru EURE...a ustastvo, cetnistvo i balijendari ih ne interesuju.
Svaka čast vatreni!
Svaka čast vatreni!
Cestitke komsijama
bravo komsije samo naprijed do vrha .molio bih radikale da ne petljaju politiku u sport
Pozdrav za Balije od Uštasa iz Bleiburga ,,, klacemo vas Balija opet NDH !
E jesi bolestan, magarac jedan.
@motorola5 nije pamet niposto skupa-volio bi i on da je normalan ali sta ce kriva priroda
PRIKAŽI ODGOVORE (4)