Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvati nece uskoro imati bolju ekipu od ove. Subasic super, odbrana malo skripi jer su im vec potroseni a prosjecni Schildenfeld, vec tromi Corluka, Vrsajko i Vida najslabija tacka ekipe. Vezni red im je medju 3 u evropi sa Modricem, Rakiticem, Brozovicem i Perisicem, klasa kakvom se ne moze pohvaliti niko na Balkanu. Napad je solidan, Mandzukic je vrhunski, ovo ostalo je prosjek, Kramaric i slicni. Repektabilna ekipa koja bi mogla daleko ako se spreme dobro i odbace balkanski mentalitet
Ima tu i Kalinic koje je dobar. Pored odbrane, najveca mana je karina od selektora, ali to nista ne mora da znaci, nece on trcati po terenu. Necu navijati za njih, naprotiv, ali necu se iznenaditi ako budu u 1/2 finala. Nece biti nezasluzeno.
Ja Bosanac cu da navijam za komsije na Evropskom a necu valjda za Portugal.
@DZONPI Navijaj za koga god hoces...
a gledaoci platili 100-120kn da to gledaju. Sramota
Igra tipicna za prijateljske, nikakva, ali opet bilo je prilika, 4 stative su CRO nogometasi pogodili, promasili iks prilika, posebno onaj smotani Cop. Rog i Coric potvrdili ogroman talent, takodje i Halilovic. Bice para u Mamicevoj kasi.