Komentari (229)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubjedljivo najdosadnija utakmica na prvenstvu
Kad čovjek pročita ove komentare jasno mu je zašto ni bošnjaci ne žele nastupati za ovu državu, a kamoli srbi ili hrvati.
Vi bi da nam rasturate drzavu i opet ocekivate da navijamo za vas? Malo morgen...
Jedino razocaravajuce je sto vi bosnje patite za uspjesima hrvatske i srbije Fuj, gamadi bosnjacka vi novinari s portala
I pogledajte sad na HR portalima sto prozivaju Dalića da je Bosanac da nema pojma,a dok je osvajao odmah je Hrvat.
kad igra Bosna ,,,, da ne propustim velemajstore,,,,,,,,
K!A!R!M!A!
Karma
Cekamo đeku i pjanića da igraju
Navijam za Belgiju, Kanadu i Maroko :))
Naravno, kad si zaostali bosnjo
a kad si ti navijao za Bosnu? zaostali shuktoru
Kada se mošnjaci u komentarima nekome pokušavaju narugati u sportu...to se može shvatiti samo kao komplimet jer su oni cjepljeni od sporta svake vrste i ciji je najveći domet sjedeća odbojka s ratnim invalidima i to opet zahvaljujući pomoći HVO-a i VRS :-)
Ej hahahahahah Maroko sila.
Tako to bude kad se igra punih gaća.
Bio je grč u igri iobe ekipa!Realno gledajući,BiH bi od Maroka izgubila 3:0!Maroko je svjetska klasa, Chelsea, Barcelona, PSG i ne znam šta ste očekivali,ovo je realn rezultat!Kanadu dobiti,a vidjeti kako će večeras Belgija odigrati!Trenutno ovo je čak dobro!
Tjesi se Kroat
Zasto razocaravajuca? Maroko zasluzeno zagarantovao bod.
Velike ekipe započinju turnir loše ,treba se čuvat za FINALE
Molimo klix da nam ne pise o Hrvatskoj, to nas ne zanima.
Ne čitaj idiote.
Panjino,ti nas ne zanimaš!
Zna se kako se prolazi grupa. Talijani su uvijek bili majstori grupnih natjecanja. Dva remija i pobjeda 1-0 i to je to...
Bili smo užasni. Ali ima još dvi utakmice
hasisari - fasisti 0:0 taman da ispadnu i jedni i drugi i da je ljepse gledat...