Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj hrabri totenham,ljudi ih ubili cijelu utakmicu...
Juventus je izgubio dobijenu utakmicu
Da je ovo bio Juventus od prosle godine bilo bi najmanje 3:0. Ovako odbrana losija, Buffon napravio greske kod oba gola i ispade 2:2. Pogrijesili su sto su poslije 2:0 nastavili igrati otvoreno.
S obzirom koliko se love ulaze u engleskoj plus prava od TV prenosa (SKY), slijedi dominacija engleza!Od ostalih ,ove godine otpadaju Bayern i Juve, a u narednih 3-4 godine i Real, Barca i PSG!Za 5 godina smatrt ce se uspjehom ako u polufinalu bude igrao neki klub a da nije iz Premier Ligue !
Nece to bas biti tako. Premiership se oporavlja, ali jos uvijek po kvalitetu nije dostigao Primeru. Tesko da hoce. Bayern je uvijek Bayern, bar zadnjih 45 godina. :)
Bufon neprepoznatljiv!
Ima jos jedna tekma, ovako je bilo i protiv Bayerna prije par sezona. Juve moze dati svakome gol. Sinoc bez Kedire kojeg nije bilo na terenu, bez trke, bez Dybale, i jos rani golovi ucinili su da se desi sto se desilo. Forza Juve
Juventus je na presing trebao odgovoriti presingom. Bio je lose takticki postavljen i nije navikao na super agresivnu igru i konstantan visoki presing
Ciao Juve
@Walterova sjena Sinoć je penal trebao pucati Pjanić!
@Mudri Bošnjanin ja bih volio da on puca svaki put
prema ovom izvjestaju reklo bi se da je Juve bio bolji nego sto jest...realno Totenhem ih je rastavio na proste faktore
Kontra Pjanica i Higuaina...Ova situacija govori tomove o Pjanicevoj fudbalskoj filozofiji. Umjesto da napravi korak-dva i rijesi situaciju sam, jer je imao otvoren put, on ide na proigravanje. Neocekivano jeste - za vecinu koji su pratili situaciju, ukljucujuci i samog Higuaina. Dokaz da jos sazrijeva i ima nedorecenosti u igri. A drag mi je, vrlo. Potajno se nadah da ce Pjanic uzeti loptu kod drugug penala. Ili bilo ko drugi... Premalo od Juventusa. Suhoparno. Plaho.
Buffon ih ukopa kod oba gola.
Italijani igraju usporen, lijen fudbal.
Serie A vec godinama je u krizi.
Takticko nadmudrivanje je presudilo, i pored toga mislim da je costa malo iscenirao onaj pad koji jeste bio zestok ali mogao je nastavit, ponavljam moje misljenje nemojte me napadat
Kafa je mogu reci svoje misljenje o svom misljenu sve najbolje reci sta mislis najbolje o svom misljenju?Misljenje neko?
*Kada
Extra utakmica, Tottenham lijep fudbal igra.
@PresjenikBakir Baš o tome sam i razmišljao dok sam gledao tekmu. Baš inteligentan napadač. Mislim da je bespotrebno dobio karton za simuliranje. Kane, Dembele, Vertonghen, ne zna se ko je bio bolji. Eriksen dobar lijevom još bolji desnom. Zanimljiv baš susret, čini mi se prvi Juveta i Totenhema u Ligi Prvaka?
joj džidži je tanak ko bašlija