Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čuj kakvih su ostalih 18 klubova...nemoj biti smiješan. bilbao, atletico madrid i valencia u polufinalu uefe...jedna malaga bi deklasirala pola timova iz liga petice...španska liga je prejaka samo što su ovo dvoje baš iznad ostalih
...i lige prvaka!
Pi*ko jedna sad se javljaš, zašto nisi ništa rekao kad su bila 4 boda razlike????
babe,vidis li ti navodnike?
Po čemu je ovo HRABRA izjava, PO ČEMU????? Glupih li novinara i G o va.n.a
Na mom igro..
Figo bio ckapi i ostao ckapi, sto neko gore rece, nije to nikakva vijest.
Luis Figo, moj idol iz mladjih dana...sta sam se samo put posvadjao s drugom oko toga ko je bolji Figo ili Rivaldo :):):
Malo je igrača koji su toliko antipatični ko ovaj P.i.č.k.o (figa - čkapi)
@@ ne rise, vidjeli smo taj slavni Atletiko madrid ili ti ga Malagu sinoc protiv Osasune ;) pa jadovi su to brate da nemogu dobit tako vazne utakmice protiv getafea ili santandera a pobjede jednu sevilju ili levantea..
hahahahahah cuj natpisa.. Hrabro je izjavio da ce R.M bit sampion spanije :D a taj isti pobjedio Barsu prije neki dan i time osigurao Spansko prvenstvo, iako ima jos do kraja, uzimajuci u obzir kakvi su im ostalih 18 klubova, nek im odmah dadnu titulu..