Odličan sudija za važnu utakmicu
0
Howard Webb će suditi utakmicu između BiH i Portugala
Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj da nam za revans hoce staviti onog Victora Kasaia, sto nam je sudio u Bjelorusiji. Ono je najbolji sudija kojeg sam ikad gledao.
ajd bolje nego kakav škot ili grk
Tekma izmedju mene i nesanicine s t a r e: 21.45 prvi put 22.50 drugi put 23.30 treci put...koja sam ja masina 00.20 cetvrti put 00.50 jel moguce ovo,peti put 01.22 zakucavanje sesti put 02.00 aaaaaaaa sedmi put s v r s a v a nj e naravno... Nesanica cestitam ti,dobio si buraza...
Sudija jeste odlican, ali nemojte sekunde misliti da nece suditi onako kako mu bude naredjeno. Pola svijeta mrzi Bosnu i Hercegovinu i strasno bi voljeli da nas ne vide u Evropi i svijetu, kako u sportu, tako i u mnogim drugim oblastima. Mislim da je vrijeme da svima pokazemo da vrijedimo puno vise. BiH 2 - 0 Portugal A ovi sto laju i vrijedjaju, jedna velika LOLCINA za vas i donacija od 50KM za mjesecnu kartu, autobuska linija Park - Jagomir, pretezno Jagomir. :P
da li je moguce da nam svaku utakmicu u evropi sudi englez/škot????
Hej Ante, j.e.b.a.c.u ti sestru poslje utakmice. Reci joj da se dobro plakne, primice ga u prdekalo!!!!! A ti Antisa sjedi i navijaj (zavijaj) Manjino nesretna!!!1
Ne sudi Howard Webb, sude UEFA i Platini, on je samo njihov covjek na terenu, ne zavaravajte se. A nesto sumnjam da im je u interesu gledati nekakvog Misimovica kako izbacuje najskupljeg igraca svijeta sa prvenstva. Jer znate, to je lose za tv prava, reklame, prodaju suvenira i tako to. Fudbal vise nije sport nego biznis, ali nama bosanskim romanticarima koji jos vjerujemo u ljepotu igre to izgleda malo teze ulazi u glavu.
napred bosnoo a ante iz kreseva 11.11.11 god. 11 zmajeva ce ti kresat mamu u kresevu
jao howarde budes li imao nekih glupih sudijskih odluka u korist Portugala je.b.a.c.u ti fa.m.i.li.ju kompletnu u.s.t.a. IMA FINO DA SUDIS
kako je samo uporan ovaj jedan te isti srbin: ante kreševo - ivica grude. nismo ti mi krivi, što vam je slovenac zabio gol iz austrije.
džekson-glupson, obećo hattrick. nešto mu baš i nevjerujem.
http://www.sportklub.info/forum/forums/85-Rukomet
Prodajem karte za utakmicu, 40KM! 062169500 portugal-bih
webb je sigurno dobar i posten sudija
trebalo bi zamoliti sarajevo-x.com da zabrane komentare ovim manjinama u bih, kao sto su ova j juda i antekresevo :) Bili ste i ostacete manjina, halo, kao i Romi (nemam nista protiv Roma)
da igra Mesi OK, ali............nesanico moja samo sanjaj jer sto vas je vise iz BiH protiv BiH..........zna se sta Bog radi s takvim Juda-ma...........na kraju, ipak sami sebi presude.....i ti, i AnteKresevo i slicni.. Da, cijenim, ruzno je zivjeti negdje gdje ne zelis,ali, tako je to.
Naucite se jednom pisati, pise se Bilino polje, a ne oboje velikim!!!