Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haram je gospodo navijaci zvizdati na minutu sutnje za Barselonu..
Zato sto su kozojebi. Mao sam iznenadjen. Ne previse, ali ipak sam iznenadjen. Kao prvo, Barcelona je davala veliku podrsku Sarajevu dok je grad bio pod opsadom u ratu i kao drugo ipak su to navijaci koji bi trebali biti operisani od politike i religije. Postovao sam stare Horde (predratne) i mnoge poznajem i dan-danas. Ovo nisu ni H od onih Hordi. Seljakluk deluxe. Ne treba ni aplauz, a ni zvizdanje....solidarisi se malo, krv vam jebbem maloumnu seljacku.
Da kazem samo u vezi toga, pocelo se navijati prije pocetka tekme, mnogi nisu znali da se odaje pocast zrtvama minutom sutnje. A kad je krenula pjesma nije se puno ni obracalo paznje na teren. Neopravdavam to sto se desilo nije lijepo vidjeti, moralo se ispostovati ali tako je.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I sad bi mi trebali biti kao zadivljeni?
Zovite Poljake da smire ovu primitivnu divljacku Fekalistansku gamad
Niti je kakav klub a jos gori navijaci,sve po uzoru politicara....
proslavili promaseni penal BRAVO
Nama bosnjacima da das komad Golfa 2 koda si nam dao prvenstvo svijeta
Opet klix velica bakljade, Koja stoka od portala i novinarcica.
Ovo ne zanimanikog u 80% tzv BiH
Bakljada za odbranjen penal Kojevskog
Hvala pitarima, jako lijep gest
Podrska za Olivera!!!
Vidite ko je u Široki dosao..
jedao došao,kolko ih je otišlo?
Bravo DEBILI. Ode još par hiljada maraka iz kluba u koji se kunete.
Pa ovo citaju Evropski narodi poput Srba i Hrvata, sta nas nije stid ovo objavljivati