Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekad je sjever bio pun
Subota tekma dobra.. Hordi 150..a jest to sarajevo čudan grad..
4500 , zajedljiva piiickice
za ove sto pokusavaju biti smjesni tacan broj navijaca je 4500, dakle daleko vise od vasih klubova pa eto. To sto vam izgleda malo jd zbog velicine stadiona na koji mogu stati kompletne vukojebine iz kojih se javljate ;)
Zašto nisu došle Hz!!!! ?
Ovo velika podrska? Bas su nam poremecene vrijednosti ako je ovo velika podrska...
Kad god ti je teško sjeti se da ima toliko autističnih osoba koje odu na tribinu navijati za neki klub kao,pa nešto viču u fazonu ooooo aaaaaa nanananaaaa..baklje pale mašu njima misle zayebani a kupili ih od para što su od stare tražili jer naravno nisu sposobni za samostalan život..i tako..
NS BiH treba uvesti jedinstvenu kaznu jedna baklja = 1000 km pa da vidimo ko je tvrdoglaviji savez klub ili bakljari
Super su navijaci, ali piorotehnika, pa nije 20ti vijek. Proslo je to vrijeme, a nadam se da makar HZ nece bit zaostali u vremenu.
Dje bolan Roma? Spavate.
Bakljada hahahahaha... kako to seljacki zvuci.
... A Ahmetovic nesta(de) iz reprezentacije nakon 'americke turneje' Roberta Prosineckog. Iako je i tada, koliko sam ja upratio, zalaganje Ahmetovica na terenu bilo primjerno. Ovo opovrgava i tezu Prosineckog o nedostatku kvaliteta na domacoj sceni. Sretno, Sarajevo!
Ja šta vas je došlo? Koliko? 100, 200. Jad i čemer. Još jedan dokaz da su Manijaci daleko ispred svih. Utakmica dobra nema šta.