Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
plemena tucu i mucu
Horde zla 1987 ♥️
Jaooo, slatko. Imaju novog stihoklepca na tribini.... Jaooo, slatko.
U Bosni navijači kao i sam kvalitet fudbala, bez ideje, nema normalne navijačke pjesme, dekora, živo sivilo. Krajnji domet napraviti bakljadu. Živo me zanima kome je bakljada više zanimljiva, možda djetetu od 2 godine. Katastrofa, kao i sve drugo u ovoj našoj državi.
Bakljade postavljaju standard navijanja i vječno će biti glavna manifestacija na tribinama od Njemačke do Indonezije. Samo vi tražite da nešto se*ete.
Slaba posjeta ....
10.000 slaba posjeta....protiv Posusja????
10.000???? Ahhahahhahhahhahhahahahahahbhbhhahhahahahahjahahajahahahahahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Of the horrific massacre caused by the bombing of the occupation planes in front of the Imad Aqel Mosque in Jabalia camp, north of Gaza, which resulted in the death of 5 children and dozens of injuries.
Asmir Suljić !!!!