Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stoka se udara i sikira za manekene koji beru desetine hiljada KM plate ... Ja naroda naopaka u pm
da sam ja trener ja bi njima za vrijeme treninga po vreću cementa na leđa natovario
Cega desetine, pa duzni igracima 5 plata, da li bi ti radio u firmi koja te ne placa, od cega ces zivjeti, Sarajevo ima najbolju igracku strukturu u cijeloj ligi samo je problem sto investitor gleda svoju korist.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bio sam jedno vrijeme teski navijac, isao na tekme domace i gostujuce, i onda skontas za sta? Oni uzimaju pare to im je posao, ti se nerviras zbog fudbala koji vise nije fudbal nego biznis, i onda skontas zivot je ljepsi bez toga.
Svaka čast neka. Ste to uradili jer to su zaslužili izdali su nas minus 13 bodova prokockati to je previše
Šta uradi Borac.. 😆😆❤️💙🗯️
Sta uradi vico
Narode, meni je ovaj period pandemije otvorio oči i pokazao da postoje bitne i nebitne stvari u żivotu. Šutiranje lopte i praćenje istog, ne spada u żivotne prioritete. Preko 40 godina sam bio navijač Sarajeva a od početka pandemije sam batalio praćenje fudbala.
Zapravo sve što je na tv je nebitno, i emisije i fudbal i muzika i filmovi, ali opet čovek mora sebi nekad dati oduška. Ali ostatak vremena živiš svoj život, ne živiš život likova sa tv ekrana.
Gradanska BiH.Ivan i Dušan najgore prošli.
Šta smo postigli?Večina neče da igra sad kup,ko če nam doći nakon ovog ispada večina svakako odlazi smo što če se sd taj broj povečati.Sad i ako Nam napusti teško se nama nemaš igrača nečeš imati lovu a valja sastavljati tim iz početka a smetljari u savezu ostaju i srat če još tri godine do isteka mandata
Ubi ti sa ovim č .
Pilav pičkurina koji je sve smišljao šeta svaki dan po Vilsonovom sjedi dole u restoranu kod Olimpikovog stadiona i umjesto da se tu rješavaju problemi mi igrače napadamo.
Po meni pogrešno je sve urađeno!Navijače podržavam ali nisu trebali igrače i klub dirati zna se gdje leži problem.SAVEZ dole je trebalo otići i Vicu ,Džemidžića,Raščića a posebno Pilava zajmit da nikad više ne dođu u naš grad..
Kakva Horda Zla, sta je to? Toliko su nebitni da prvi put cujem za njih
Za poraz protiv Borca na Kosevu krivi su trener i igraci. Sa ta tri boda Sarajevo bi imalo 62, a bez ta tri Borac bi imao 60 kolo prije kraja. I niko od vas idiota ne bi pricao o upravi niti spominjao dva igraca koja su otisla. Slavili bi titulu i cekali finale kupa.
Horde zla Hadzici
Sta ste kontali pa Borac vama dao titulu prosle godine glasajuci za prekid prvenstva morate vratit uslugu.
Ne gledajte samo sta pisu, nego i ko pise. Ovi profili sa "islamizirani..." su najveza provokacija koju klix administracija dozvoljava.
Cuj navijaci , jesu navijaci seoske lige ko sto su i oni sami , nek se seljaci ne nadzu uvrijedzenim jer ovi su mozgovni seljaci.Koji bodovi , koja crna liga , sta si su ovi umislili jbt , ovo je liga kao i u Kongu slicnim africkim zemljama
Horde zla su veliki antifasisti.
tuci se za klubove koji preko granice nemogu nikog pobjediti je dno dna,Borac prvak ispada vec u prvom pretkolu,amaterska liga