Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nedavno smo mi navijaci Sarajeva ismijavali manijake zbog raznoraznih bojkota i desavanja na njihovoj tribini. Sad je kod nas takva situacija, a onda oni pocese da ismijavaju. Al eto opet nije proslo ni par dana a voljeni im Bob, jedan od glavbih likova na tribini ode u zenicu zbig droge. Realan je zakljucak da vise ni horde ni manijaci nisu ono sto su nekad bili. Samo narkomanija i klosarluk je zastupljen na tribini.
Jedan od glavnih likova na tribini? HOHOHO grohotom se smijem...
@BORDO DNK treba prvo pocistit ispred svojih vrata. Najlakse je onog drugog ismijavat i zanemarit da si ti na istom nivou. Kakve bakljade, nisu one problem, neka se pale baklje nikom ne smeta to. Nece niko zabraniti djetetu da ode na utakmicu zbog pirotehnike, vec zato sto se zna u kakvo okruzenje ide. To su vecinom momci za primjer, al primjer kako ne treba. Cast izuzecima.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ova uprava je skroz izgubila kompas jos dovela za novog sponzora Vitinku vodu i firmu sa pronadjene cetnicke masovne grobnice prcije nacelnika Zvornika i njegovog kuma i stvarnog gazde Mileta Dodika. Mozete li nas jos vise ubijati podrzavati ratne zlocince, UPRAVA NAPOLJE!!!
Svi cemo doći.
Sve sto vi kitari znate jeste bojkotovati, tuci i prepadati svoje igrace. Kakvi vi, ovo vam je dobro doslo da ne gledate tekmu, vise o tome na porn hubu
Taman da normalna raja sa djecom dodju i pogledaju tekmu...
Mislim da cu ipak otici...ipak je ovo jedina svijetla tacka nase lige...
sjever je u sigurnim rukama,svi su uzimali a neki cak i poslove dobili na racun kluba i onda presli na zapad kao oni su gospoda..sve je to u pet deka
gdje sad da se zavrsi sta kada nema sjevera
i netreba
Ocigledno je da ovde nije svadja oko kluba i navijanja vec oko novca i droge. Do jucer su i cip i kundo i svi oni bili zajedno, a sada se svadjaju i djele tribinu na dva djela. Ista situacija je bila i kod manijaka sa Benjom i Zulom. Tada je nastdradao neduzan momak rahmetli Mirza Rascic. Bas briga Amara Zulica sto je momak poginio. Horde Zla pamet u glavu, nemojte da neko nevin pogine.
Jadan je onaj ko vas sluša. :-D
@BORDO DNK Samo blago :-D
@BORDO DNK Ukinuli donacije u "bijelom". :-D
dobro bi bilo da niko ne dođe, da nema prenosa na moja tv tako da mogu kupit ovu važnu tekmu
Ne pada mi na pamet povinovati se grupi narkomana i klošara, naravno da idem na derbi. Klub zbog tih idiota samo kazne plaća, daBogda bojkotovali 20 godina.
dabogda ti tan slao pare za lijekove, kako ih salje sarajevu, smece pogano
konacni raspad sakice jada sa sjevera? je li mozda vrijeme da tu organizaciju preuzme neko sposobniji?? Jer, ovi trenutni u zadjnih 7 godina su doveli navijacku grupu na niske grane.
Kod nas vise nema ni fudbala ni navijaca.Sve neki velikani, tradicije, sampioni . . . a citavo kolo ne skupi 3-4 hiljade gledaoca, od toga 300 lafo navijaca. Sve te grupice su skup ološa, varalica, besposlicara, lopova i narkomana, malo ko normalan zeli da bude sa takvima mada voli svoj klub.
Jos kad mediji ne bi klosarima (a tu ne mislim samo na HZ vec i na Manijake) davali prostora, to bi bilo super. Al sveti klik, sve za klik, komentar i share.