Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VEDRANA JE UBILA POLICIJA ZHK
UDRI SKUTORE!!
Pijevac zar policija ne koristi gumenu municiju u ovakvim slucajevima?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
bravo komšije!
Ti narkomani i huligani u coporu i jesu za metka kada idu drugima razbijati i paliti! Hrvatska je to zemlja, u Tursku pa razbijaj bosnjo jer drzave svoje nemas !!!!
Najveći smradovi od ljudi, ti debili iz Zapadne Hercegovine. Nacionalistička govna
Ovo se ne gura pod tepih. Bolje kazniti pojedinca nego da ispasta cijela zajednica. Nisam pitar ali puna podrska za pravdu sto mislim da bi trebale sve navijacke skupine podrzati.
Hrvat ubio hrvata, ne znam sta je tu problem bosnjaka?
@mo1u2srcu3sa1u23urcu Imaš li ti još nekih mentalnih problema?
Bit će minusa, ali moje Sarajevo mahala (p)ostade...
2:0 gazi ustase, majku im je.em
U Srbiji se malo malo navijaci pobiju i uvijek neko mrtav bude, sva sreca pa kod nas je to na normalno nivou, nema ubistava, prem da se tamo ubijaju oko droge retardi narkomanski, sto mrzim klosare raspale, dilere i sva govna treba ubiti i zabraniti, da normalni ljudi mogu zivjeti a i kapitaliste treba poubijati
Hajmo sarajlije poderite te kokosare..
OVO TI JE BALKAN!!BRE!!! NEMA PREDAJE!!!! UBI IH SVE!!!!
Ne možeš činiti zlo i nadati se dobru. Bukvalno ste ko rulja nasrnuli na građane i imovinu građana Širokog Brijega ko bez pameti, kao pušteni s lanca i krenuli s divljačkim pohodom , da je prosto nevjerovatno kako još nije bilo nastradalih. Naziv vas u potpunosti opisuje "Horde zla".
pricas pricu hrvatskih medija, a druga stvar svi navijaci se nazivaju takvim imena, pa i u evropi samo sto ne znas prevode, al hajd ti feminiziranom objasni...
@bestsince1946 U pravu si, uvijek sam mislio da su zmije navijači Posušja (Poskoci), navijači Čelika zatvorenici iz zatvora(Robijaši), itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Horde zla poslale poruku kojom se kriticki osvrcu na rad pravosudja i na stanje drustva u cjelini. Jos uvijek se nisu oglasili Manijaci, Grobari, Fukare, Lesinari i ostale grupe istaknutih akademskih gradjana sa svojim stavovima na ovu temu. Renomirani bosanski portal Klix je u cjelosti objavio poruku Hordi zla, koja se, usput budi receno i rimuje. Postade, ostade.
IGMAN K.. 2 - 0 TRAVNIK ČAPLJINA 1 - 1 BOSNA V. VELEŽ 3 - 0 ISKRA B. RUDAR K. 0 - 1 SLAVEN Ž. JEDINSTVO 0 - 3 OLIMPIC SARAJEVO ZVIJEZDA G. 1 - 0 BRATSTVO METALLEGHE 4 - 1 TOŠK T. SLOGA SH - ORAŠJE SUTRA
NEKA SVATKO ZNA DA NAJBRZE SU HORDE ZLA. Podrska Skriparima od Fukara
@Balkab1996 sipu ga loma fukaro...
a nema vijesti o tome sto horde zla isarali i unistili autobus Sirokog? huligani
1. Zvijezda G. 16 2. Olimpic 16 3. Bosna V. 13 4. Sloga SH 12 (-1) 5. Velež 11 ____________________ 14. Jedinstvo 6 15. TOŠK T. 3 16. Travnik 2