Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dupla kruna, mora da husref trazi povisicu a papci nedaju.
Ja vijesti ...
Ama ima pravo da trazi sta hoce mi ko navijaci to podrzavamo i prizeljkujemo da se ostvari a uprava na celu sa lezbom i rumenim livadicem ima da to ispuni il ce bit svega na svakoj utakmici. HUSREF MUSEMIC JEDAN JE OD NAS.
I da u ovom,kao i u svim ostalim slučajevima ljude koji sjede u upravi FK Sarajevo se ništa ne pita.Oni su tu fikusi.Oni ne mogu donijeti odluku ni kada kupuju toalet papir.Da bi bio "neko i nešto ,prvo moraš biti niko i ništa" .U ovoj situaciji oni su niko i ništa a neko i nešto jede hranu štapićima i vrlo je daleko i zaboli ga ona stvar i za Husrefom i za navijaćima.
Husref bi svakako dobio otkaz da nije osvojio duplu krunu.Uprava bi ga se vrlo rado odrekla kao i velika većina igrača ali raspoloženje navijaća je tako ,da Uprava mu kao nudi novi Ugovor a u stvari moli Boga da ga ovaj ne prihvati.E otuda samo tri plate zato što će veoma brzo dobiti otkaz
Koja nebuloza,pitar sam ,ali treba biti realan i reći da je Musemić dobar trener za naše prilike,naravno ukoliko su nam ambicije da samo dominiramo u ovoj kukuruz ligi.Za nešto više potrebna je puno veća ozbiljnost i u upravi i u stručnom štabu a pogotovo u sportskom segmentu u smislu angažiranja pojačanja.Većina nas ne poznaje relacije Husref i igraći a čini mi se da tu mnogo toga ne štima.
Bez para nema fudbala i Evrope povecajte budzet i kupite kvalitetne igrace trener manje bitan
Husref Stari Pitar, to znaju i ptice na grani.
i prosli put je bilo ovako, covjek osvojio i sutnu ga pa ga vracali da vadi vruc krompir
Al mene nervira kad na veliko stampano I neko stavi tacku...
ko je rumeni ? hahahahah
Cim prvu utakmicu izgubi, spominjat ce mu sve do 9 koljena. A covjek je 100% uredu, ima petlju i lider je.
Husref mora ostati u Sarajevu.
Dok je trener vec deset dana na moru i ne nalazi za shodno da se ukljuci u pregovore, vi pisite po zgradama i borite se za njega
On voli Saraj'vo, pravi je hordaš, Husref Musemić jedan je od nas !
On voli Sarajvo pravi je hordas, Husref Musemic jedan je od nas!!