Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alex 10 Onda su za tebe Nots Country i Crystal Palace giganti i oni su nekad harali ligom i osvajali Evropska takmičenja!
Očigledno da nisi dovoljno upučen o dešavanju u nogometu,jer da jesi znao bi da su ti timovi osvajali tadašnji euro kup(Liga prvaka),samo što je to bilo davno,isto je i sa Milanom! I promjeni taj nik ukoliko se odnosi na Alex giganta iz Juventusa!
@rio juve...zar i ti ne mislis da se taj isti juventus ODREKAO legende kluba , pa sramota
Milan je gigant i vecina klubova zeli da ima bar pribliznu historiju. Kao i svaki drugi klub ima uspone i padove i vjerujem da ce se ovaj klub oporaviti za par godina. Honda je samo pocetak! Forza Milan
upravo to brate!!!!FORZA MILAN !!!
Digla se tolika buka kao da su doveli Ronalda a ne igraca kojeg se odrekao CSKA. Milan zasluzuje mnogo bolje od tamo nekog Honde.
Odlican igrac je Honda... Zelim mu srecu u novom klubu
nisam navijac Milana al zelim ovome Europskom velikanu sto brzi oporavak..jednostavno preveliki je to klub da bude na 10. mjestu Serie A..TrueBlue..vidimo se aBd u finalu LP uskoro ! :D
Hooooooooooooo ndaaaaaaaa.
Ocito sanjas, Milan odavno nije gigant :(...al ipak Forza Milan, pa se valjda oporave :)
ja sam rekao da nije sad...