Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ALL TIME.
@Tetak, pogledaj statistiku pa reci jeli efikasnost nula. Pojedini ni iz 34 tanjira ne mogu zalogaj uzet. (Inzaghi currently is the all time most prolific goal scorer alongside Raúl González (with 68 goals) in European club competitions.[4] He is also Milan\'s top European goal scorer in the club\'s history with 39 goals).
@amidza, zato se i Inzaghi i ne ubraja medju navjece napadace u historiji fudbala. To je bio teski tanjiras, kojem je trebalo 34 prilike da bi postigao 2 gola. Efikasnost nula. Pitao bih te ja gdje bi Inzaghi bio da nije igrao u super ekipama, gdje su ga hranili loptama. Opet, svakom svoje, meni se vise svidjaju napadaci koji se potrude da postignu gol. A ne da nalete na loptu, koja se samo odbije od njih. Ja bih te golove pripisivao asistentima, a ne ovim panjevima i zidovima.
Koliko samo kenjate! Cuj \"strina i 5 golova\", ma nemoj molim te. I Inzaghi je igrac bez tehnike, a pogledajte statistiku i broj postignutih golova u euro takmicenjima. Sta je napadac bez \"osjecaja za gol\"?!
@Matrix, jeste, naravno. Nego sam samo htio da kazem da ovo i nije neki BOOM ovog momka, jer je dao 7 tanjiraskih golova. Da se namucio za iste, on vec danas ne bi igrao za Spartu. Ipak, svaka cast. p.s. Moja strina bi dala mozda 5 golova iz ovih situacija, eto da ne pretjerujem :)
@Strina, posao napadača i jeste da se nađe na pravom mjestu u pravo vrijeme! Pozdrav!
Ovo se zove biti na pravom mjestu u pravo vrijeme. Jedino onaj 7. gol se malo potrudio da zabije glavom, ovo ostalo bi moja strina pogodila
Pit\'o bi ga ja kolko bi dao da posti. Savo Milošević
Nisu to golovi ko željini,to su slučajni golovi
A ja zabijanja i qrca, sto rece gongo i Pipo bi ovo pozabijo.
Nije ni zabio ni postigao...nego Dao 8 golova..ovo je bosansko Hercegovacko Sandzacki portal i nema potrebe da neko iz srbije il hrvatske dolazi tu...ha ya
ma sve ziceri ovo bi i Pipo zabio.
jel to novi pederski rjecnik - zabiti???
a mislili ste da je samo zveljo sposoban primati ogromne kolicine golova po utakmici, vidite da ima timova koji primaju i vise od 6, 7, 8...
Cuj zabio! HAHAHAHAHAHAHA Koje ste vi nakarade od novinara!!!