Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eksportirala? Mislis eksplotirala? A komentar ti je i dalje sr*nje...da je svaka zemlja pomogla Bosni kao Holandija, bila bi situacija i kod nas malo bolja. A nazalost bilo bi i jos vise ratnih profitera...jer takvi smo i mi... Za Srebrenicu se trebaju pocinitelji kriviti i UN snage u cjelovitosti...a sto se mene tice, sad je vrijednije da se sjecamo nasih najmilijih koji su tamo izgubili zivot i da im damo pocast koju zasluzuju, umjesto da stvaramo mrznju u nasim srcima..
idemo u finale.... tako ce ova nasa bijela braca koja su eksportirala ljudske vrijednosti na ovim okolinama u zadnjim stoljecima navijati za nas...i poslje na 11 juli... to je za nas historijski dan koji podsjeca na hrabrost i ljubav naseg naroda .... vrijednosti pored ostalih koje su nas i ce nas odvesti u guzicu svjeta ... zivila holandija
@@bosna ma da bolan -)
Svi Gothicsi ha? :)
@Real Madrid šta ćeš od tolikog šarenila, bolje se vrati u Bosnu, ovdje je crno da crnje ne može biti -) uživancija
:) Ma mi ovdje u Holandiji vise i ne vidimo boje...sve je nesto sareno oko nas... :)
Holandijaaaa...zemljo mojih snova...nisi ti meni ni malo narandzasta, vec zelena ko Bajrak...