Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E sad neka i on napise knjigu "Mein pokal"-kako osvojiti Ligu prvaka :P
sace pisati kako sacuvati guzu,kad ispadne sapun...
Bivsi i buduci predsjednik Bayerna aBd!
nikad vise on u bayern-u :)
e moj jarane, babo cim izadje iz zatvora dolazi na celo kluba, ako bude ziv i zdrav naravno, ionako rummenige i hopfner ce biti redovni posjetioci u zatvoru :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Odlezat ce godinu vrh
On je nas DOZIVOTNI Predsjednik. Izdrzi Uli..
Mora neko biti i zrtveno janje
Cijeli dan cekam ovu vijest. Hvala klix.
sta's je cekat kad lola nece ni dana ogulit u cuzi : )
Ironija tomo. Vijest je na naslovnici jedno vrijeme bila.
potpisujuem petaka za 28miliona momentalnooooo!!!!!!!!!!!!!
u njemackoj i cenera!
Tesko ce Uli podnjeti zivot u zatvoru ovih prvih dana kazu da ce biti pod posebnim nadzorom psihologa, postoji strah da bi ga neki zatvorenik mogao ubiti ili ozbiljno ozljediti samo radi medija jer bi time postao slavan ubio Hoenessa, tako javljaju njemacki mediji Bild prije svih od kojih izmedju ostalog ovi nasi sa klixa prekopiraju tekstove.
malo brate malo :) to bi trebalo dozivotno....
mein bayern munich!
Pacov lopovski.