Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka si Mandžukiću, svaka ti dala, kamo sreće da i mi Bošnjaci imamo m.u.d.a. da podržimo svoje časne borce, al nažalost takvih s m.u.d.i.m.a. imamo najmanje a najviše iskompleksiranih če.tničkih prostitutki (SDP Bosancihercegovci) a više ponosnih Bošnjaka...
Pa kakve veze? Kao da niko prije nije proslavio gol sa \'vojnickim\' pozdravom. U NBA gledam to svaki dan, a vidjao sam i na fudbalskim terenima. Treba podrzati svoje. I da nije bilo Oluje, ne bi bilo gore Krajine, Bihaca, Cazina.. Vidjeli ste kako su docekani na trgu.. A nas Jovan Divjak, mah koga boli racku sto je pusten.. Mi smo takav narod. Veliki pozdrav za sve Bosance i Hercegovce.
Fudbalski teren nije za presentovanje bilo kakvih politickih misljenja, privatno nse slazem ali Hoenes ima pravo
pa naravno nije problem sto je salutirao stavljanjem ruke na celo jer tako rade sve vojske i policije svijeta i da je na tome ostalo ali je problem kada je poslije toga pozdravio nacistickim pozdravom a znamo sta je taj pozdrav donio covjecanstvu....i zato mi nije jasno kakao mozete braniti tog vajnog \"sportistu\"
Sta ima veze sto je covjek salutirao? Sta ima veze ako je time pozdravio generala kojeg je sud proglasio neduznim? Ja sam Bosnjak i ovaj Mandzukic mi je bas isao na ...., ali sad svaka cast ako je ovo bio pozdrav Gotovini. Mozda Henesa muce uspomene na pretke koji su palili Jevreje po logorima. Ali hvala Bogu pa nsu sve Svabe Henes. I svaka cast ako prvi udarac na utakmici sa Srbijom odradi Gotovina.
Svicarska nije nikakva fudbalska sila ,posto nemaju svojih igraca onda uzimaju ove naturalizovane ( cak i vasi igraju tamo )..sto znaci da moze igrati svako sto se tice Bayerna imaju menadzera (Uli Hoeneß) taj kupuje sve i svasta u zadnje dvije godine su ostali kratki za prvenstvo ..na medjunarodnoj sceni takodze neuspjesni itd tako je doveo i ovog kretina( toliko o kadrovskoj politici Bavaraca )... valjda smo se sad razumjeli ! Za tebe lijeka ima.. zato i ides psihijatru redovno !
@ 22.11.2012. u 14:47 Prvo on nije nikakav \" Sipac \" a pogotovo ne \" degenerik \" , degenerik ne moze nositi dres Bayern- a i igrati za reprezentaciju Svicarske . Zato sam ti napisao da operes dobro veceras usta , nadam se da nemas toliko veliki propuh izmedju usiju da ne mozes ovo shvatiti . Za tvoju frustraciju nema lijeka .
Krelac posto vidim da pjenis tebi se nije nesto dopalo pa ga ti popusi onako svojski da ti dim izadje na usi ! Ti znas ko sta smije, pa valjda u jednoj pravnoj drzavi kakva je Deutschland pravosudje zna sta je ok a sta nije ,nije ti to ta tvoja vikoi.jeb.ina iz koje se ti javljas ! O.D.J.E.B.I LAGANO U SKOKOVIMA mahalski -primitivac !
@ HrvojeZG 22.11.2012. u 14:37 Dobro, Hrvatino Hrvoje hajde neka ti bude . Ti si meni MOJ a ja sam tebi SVOJ .
Sta ti nije jasno oko onog Sipca sto kao ima Svicarski pasos zove se Shakiri ili nesto tako slicno ,pogledaj snimak pa ces vidjeti na sta sam mislio ili imas problema sa ocima ..u tom slucaju plakni oci kamilicom prije spavanja,! a vidim da ti ni citanje bas nije jaca strana ,bukvar u sake !
je..b.a.li ti Shaqiri i Mandzukic sve zensko u rodu.. svako ima pravo radit sta god zeli dok druge ne dira, a Mandzukic nije nikog vrijedao ovim potezom... ko me su ne svida nek mu ga po.pu.si :D
Gospodin Adolf Hitler
Neka, meni najdraze zapjevat sa hrvatskim cvijećem...
@ HrvojeZG 22.11.2012. u 12:57 Da ti pomognemo da nadjes neki hrvatski portal pa da imas i sa nekim zapjevati ove tvoje \" umotvorine \" . Mariju i Gotovini moj osobni pozdrav !!!!!
@ 22.11.2012. u 13:35 Svaka cast Mariju , sada mi je jos drag i kao covjek . Koliko god Marijo treba Bayern toliko i Bayern treba Marija , on je to u ostalom pokazao , radi se o igracu europske klase. Dakle oni ga mogu samo ljubazno zamoliti da ne uplice politiku u sport i nista vise . Marijo je proslavio ono sto je trebao i morao proslaviti . \" onim malim degenerikom sipcem Shakir \" ?????? Veceras prije nego sto legnes plakni dobro usta .
gluposti, nema veze sa \"hitlerovskim\" pozdravom, nisam jednom u životu vidjela da kad neko nešto obavi kako treba, salutira, od vojnika do marinaca pa do običnih ljudi, fkt ne vidim zašto je dignuta hampa oko svega.
Popusio foru:)