Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobar je i sigurno ce nesto postic.na njegovom mjestu Bih vozio s-klasu i x5 i audi r8
BAYERN JE URADIO DOBAR POTEZ DOVOĐENJEM IVICE OLIĆA.OLIĆ JE DOBAR IGRAČ.
ma dzeko i ibisevic su pederi
@Max: j.... li te \"ola\"... pa on nije NIKAD glavom gola dao.. kakav je to nazovi napadac? eto uzeo si Dzeku za primjer! nikad olic nije bolji od njega, a jos je i stariji.. istina da je ruzniji, :) sa onom glavusom. a hoffenheim barem ne igra \"na-ho-ruk-fudbal\" kao bayern.
Ola je izmislio nogomet za panjeve tipa đeko il one opančerose iz onog seoskog hoffenheima
karabaja zaboravio si reci da si i ti hrvat al nema veze jel da taj tvoj ivica je taraba prosjek skontaces kad bude igrao u bayernu
ako je olic ruzan sta je onda pjanic :)
al je i ruzan u PM ovaj olic.. kao da ima 48 god. , ko neki \"tisuljecni\" autoprevoznik izgleda a ne fudbaler, :))... a klupa mu ne gine!!!
nisi u pravu ovdje na forumu koliko vidim progoni svatko svakog,a svi pucaju iz praznih pistolja
@karabaja Tako je prijatelju, svaka čast!
HRVAT I KATOLIK JE JE NESTO STO JE NAJLJEPSE STO COVJEK MOZE DOBIT NA DAR OD BOGA
pa nebi ga bajern trazio da nije dobar i za razliku od nekih ovdje koji kazu da je smece zasto to ne treba biti ljubomoran na niciji uspjeh
@tamo-onamo Ovdje na forumu progone sve sto je hrvatsko i sto je katolicko, jer to se ne tolerira. Islamisticka otvorena propaganda cak uziva i potporu i opravdanje. Mozes biti sve na ovom forumu i odmah si dobrodosao, ali samo ne Hrvat i katolik. Te dvije grupacije se progone pod geslom tolerancije i humanizma, jer se te obadvije opcije smatraju ekstremizmom odnosno fundamentalizmom. Dakle, biti Hrvat nije bas \"profitabilno\" na ovom forumu, a biti Hrvat i katolik je obicna katastrofa.
za ji da sam malo bolestan, jesam,ali ne u glavi nisam se nikad predstavio kao hrvat,niti se ulizujem muslimanima poturica??? sto je to??? nesto kao posrbin ili pohrvat??? trazio sam samo odgovor od karabaje,pa posto se on ne javlja odgovori mi ti na vec postavljeno pitanje ili sam za tebe najbolesniji zato sto nikoga ne vrijeđam? lijep pozdrav!
@tamo-onamo ti si daleko najbolesniji lik na forumu. prestavljaš se kao hrvat, a stalno se ulizuješ muslimanima. veća si poturica od njih. jadniče, stvarno si za žaliti...