Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj momcina ubija, pravi elegantni centarfor koji me podsjeca na Diega Tristana iz zlatne ere Deportiva.Zelim mu svo zdravlje ovoga svijeta i sto se tice napada reprezentacija se ne mora sekirati.
Bravo momčino, predivan gol.
Rezultat je bio 4:0 .....Novinaru , pa majka mu stara zagzglaj malo...
A R M I N A T O R
Druze svaka ti cast.👍kad hoce,hoce...
Katastrofa napadač zna svatko tko prati HNL, zabio je 2 gola od ukupno 34 udarca Dinama na gol protiv zadnje momčadi lige. Falio još 4 ziceza. Protiv Rijeke i Hajduka je zabio 0 golova otkako je u Dinamo u cca 20 utakmica. On i Henriquez su prvi Dinamovi napadači koji nisu prvi napad lige bili lani u posljednjih 12 godina. 2 najgora napadača Dinamo zadnjih 10 godina.
E sad, pogledaj ti igre i golove ovog momka u poslednje vrijeme. Takav igrac je do juce bio 'odbacen' u Dinamu, nije ga bilo ni na klupi. Iako je i prije toga briljirao, gotovo svaki put kad mu se sansa ukase. Oni koji jos sumnjaju u Hodziceve kvalitete, neka pogledaju studioznije pogledaju njegov gol makazicama negdje prosle sozene - takvi golovi nisu za svakog, jer to mogu samo veliki igraci...Poenta je: sta trener moze uraditi od jedne igracke karijere. Hajrovic, Besic, itd...
@tuzlak478 ... 'odbacen' pod znacima navoda
Hodzic u fudbalu....Musa u kosarci!
Bravo!! ... A gledam Herthu protiv Dortmunda - Ibisevic uradio sve sam i asistirao Kalou -u. 1:0 za Herthu
i opet neki hadzic dobije poziv prije ovog momka
Dzekin nasljednik
@KrokodiIskesuze Jebao ti Dzeko mamicu isfrustriranu. Sta tog kloca nepismenog drzis kao neki nivo? Klosaru.
@KevserNovinar Kme kme.
genius kapa do poda