Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel ovo "slobodna dalmacija" ili klix? Ko se kome IZVINIO :)
Posjetite http://bit.ly/GIFmuzika zabavnu stranicu kakvu jos niste vidjeli :)
Ljudi iz svake situacije jedva čekaju da izvuku neku vijest i naprave senzaciju, bez obzira na stvarno stanje, ne bi li imali neku korist. Zato je naš PAPE uvijek odmjeren i umjeren prilikom izjava i komentara, što nimalo nije lako, jer ipak, i on je čovjek. Bra'o PAPE.
Koliko znam majmun je dosta inteligentna zivotinja...
Amerika i Engleska( bice zemlja proleterska
materi se izvinjavaj
:))))
Idu ti fraze koje kupiš od drugih. Prvo ''Amerika i Engleska( bice zemlja proleterska'', pa onda, ''materi se izvinjavaj''. Ima li još šta ili ćeš napisati i nešto svoje pa da zaradiš taj crni lajk?!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)