Liverpool i Arsenal remizirali
0

Hodgson: Mogli smo pobijediti

Totalsport
Roy Hodgson (Foto: Reuters)
Roy Hodgson (Foto: Reuters)
Nakon derbija 1. kola Premiershipa između Liverpoolovih i Arsenalovih nogometaša (1-1), treneri obaju sastava, Roy Hodgson i Arsene Wenger, dali su svoje komentare na dvoboj.

Liverpoolov je menadžer Hodgson na početku komentirao isključenje Joea Colea iz prve minute sudijske nadoknade prvog poluvremena, koje je zaradio zbog grubog starta na Laurentu Koscielnyju.

"Mislim da u tom startu nije bilo zle namjere od Colea. On se bacio pod noge Arsenalovom igraču da bi blokirao njegov udarac. Od onog što sam vidio na TV-snimkama mogu reći da je teško jasno procijeniti situaciju, a mislim i da je prekršaj možda izgledao i teži no što je uistinu bio. U svakom slučaju, drago mi je da Arsenalov igrač nije teže povrijeđen jer je odigrao svih 90 minuta", rekao je Hodgson i potom komentirao i sam rezultat:

"Malo je razočaravajuće tako izgubiti dva boda u završnici (autogol Reine u 1. minuti nadoknade), ali općenito sam zadovoljan kako je moja ekipa odigrala cijelo drugo poluvrijeme s deset igrača protiv jakog Arsenala".

Arsenalov menadžer Arsene Wenger nakon dvoboja je rekao da nije dobro vidio start Colea na Koscielnyju, a što se tiče rezultata, on je prema njemu realan:

"Imali smo velik posjed lopte, ali Liverpool se jako dobro branio. Nismo ipak uspjeli stvoriti puno prilika, a sve se zakompliciralo kada smo primili gol na početku drugog dijela. Ali, nismo odustajali i na kraju smo uspjeli doći do 1-1. Općenito gledano to je dobar rezultat u Liverpoolu. Da smo izgubili ovakvu utakmicu, to bi me jako zaboljelo".